Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Jandarma aracındaki 2 kuzenin silahlı saldırıya uğradığı anlar kamerada

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, karıştıkları bir olay nedeniyle haklarında zorla getirme kararı olan Yılmaz S. (44) ile kuzeni Necati S.’nin (39), adliye çıkışı bindirildikleri jandarma aracında uğradıkları silahlı saldırının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Yaralı kuzenlerin tedavisi sürerken, olayla ilgili 1 şüpheli de gözaltına alındı.

ABONE OL
Mehmet SEZGİN/ŞANLIURFA, (DHA)-

Olay, önceki gün öğle saatlerinde, Siverek Adliyesi'nin önünde meydana geldi. Daha önce karıştıkları bir olay nedeniyle hakkında zorla getirme kararı olan Yılmaz S. ve kuzeni Necati S., jandarma ekipleri tarafından adliyeye getirildi. Adliyedeki işlemlerinin ardından Yılmaz S. ve Necati S.’nin bindirildiği jandarma aracına silahla ateş edildi. Yaralanan kuzenler, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Olayla ilgili 1 şüpheli gözaltına alındı, jandarma aracında da hasar oluştu. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, bir şüphelinin adliye çıkışında kuzenlerin içinde olduğu jandarma aracına ateş ettiği anlar yer aldı. Gözaltına alınan şüphelinin, işlemlerinin devam ettiği, kuzenlerin ise kaldırıldıkları hastanede tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

© Copyright 2025

DHA