Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Jandarmaya gidip ‘evime hırsız girdi’ dedi, gerçek başka çıktı

Van'ın Erciş ilçesinde jandarma karakoluna giderek evine hırsız girdiğini söyleyen H.A.'nın (42) yalan beyanda bulunduğu tespit edildi. Hakkında yasal işlem başlatılan H.A.’nın borçlarının olduğu, borçlu olduğu kişilere bahane sunmak için böyle bir yalana başvurduğu belirlendi.

ABONE OL
VAN, (DHA)

Erciş ilçesi Çelebibağ Mahallesi'nde yaşayan H.A., Çelebibağ Jandarma Karakolu’na giderek, evine hırsız girdiğini, bir miktar altın ve eşyasının çalındığını ayrıca eşyalarına zarar verildiğini söyledi. Bunun üzerine Jandarma Komutanlığı JASAT Timleri, olaya ilişkin çalışma başlattı. Ekiplerin yaptığı araştırma ve incelemeler sonucunda H.A.'nın, borçlarının olduğu, ödeme gücü olmadığı, borçlu olduğu kişilere bahane sunmak amacıyla yalan beyanda bulunduğu tespit edildi. Eşyaları dağıtıp, eve hırsızların girdiği izlenimi veren H.A. hakkında asılsız ihbar ve yalan beyanda bulunarak adli makamları ve kolluk kuvvetlerini meşgul etmekten yasal işlem başlatıldı.

Diğer Haberler

  1. Düğünden dönen minibüs ile hafif ticari araç çarpıştı; 21 yaralı
  2. Alanya'da maçta görevli jandarma ve özel güvenlikler gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastanelere başvurdu
  3. Tekirdağ'da minibüs, TIR'a arkadan çarptı; 1 ölü, 1 yaralı
  4. Küçükçekmece’de alacak kavgası: 1 yaralı
  5. Temizlemek için girdiği su kuyusunda rahatsızlanan kişi ile onu kurtarmak isteyen arkadaşı metan gazından zehirlenerek öldü
  6. Adıyaman’da zincirleme kaza; 3 yaralı
  7. Otomobil, hafif ticari araçla çarpıştı; 1 ölü, 7 yaralı
  8. Antalya’da rüşvet soruşturması; 2 emniyet müdürü ve 1 komiser gözaltına alındı
  9. Gülistan Doku soruşturması kapsamında 7 ilde operasyon: 11 gözaltı kararı
  10. Damperi açık TIR, EDS direğini devirdi

© Copyright 2026

DHA