Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Kadıköy'de siren sesi paniğe yol açtı

Kadıköy Koşuyolu'nda gece saatlerinde çalan siren panik yaşanmasına neden oldu. Edinilen bilgiye göre, Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı'na ait binada saat 23.42 sıralarında, "10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü" için zaman ayarı yapılan siren tertibatı, sistemsel bir hata nedeniyle çalmaya başladı.

ABONE OL
Murat KORKMAZ / İSTANBUL DHA

Siren sesini duyan çevre sakinleri panik yaşadı. Kimi vatandaşlar evlerinin camlarından siren sesinin duyulduğu sırada cep telefonuyla görüntü alırken bazı vatandaşlarda panikle dışarı çıktı. Bir süre sonra arıza giderilince siren sesi kesildi. Vatandaşlar da evlerine döndü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Olaya ilşkin Kadıköy Kaymakamı Mustafa Özarslan da Twitter'dan yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; "Kadıköy'de bu gece (8 Kasım 2020) 23:42'de,Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı (TÜSEB)'e ait binada, "10 Kasım Atatürk'ü Anma Günüö için zaman ayarı yapılan siren tertibatı,ilk belirlemelere göre; sistemsel bir hata nedeniyle çalmıştır.Olayla ilgili soruşturma başlatılmıştır."

Diğer Haberler

  1. Husumetlilerine ateş açtı, başkasını yaraladı
  2. Ankara’da suç örgütlerine operasyon: 5 tutuklama
  3. Ankara’da 167 litre sahte alkol ele geçirildi
  4. Trabzonspor - Galatasaray maçının ardından
  5. Kazada motosiklet sürücüsünün ayağına demir parçası saplandı
  6. İzmir’de ekmek fırınında yangın
  7. Yangında iki iş yeri kullanılmaz hale geldi
  8. Sokak köpeğini av tüfeğiyle yaralayan şüpheli gözaltına alındı
  9. Şişli’de sokaktaki tartışmada Atatürk’e hakaret eden şüpheli yakalandı
  10. Emrah Yakar cinayetinde ağabeyi ile 1 şüpheli tutuklandı

© Copyright 2026

DHA