Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Kadıköy'de stat çevresinde zabıtaya rüşvet operasyonu

Kadıköy Belediyesi'nde görevli zabıta personellerinin, Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanacak Fenerbahçe- Slovacko maçı öncesi seyyar satıcılardan rüşvet toplayacağı ihbarı üzerine yapılan operasyonda, belediye görevlisi 2 kişi gözaltına alındı.

ABONE OL
Derya EVREN - İSTANBUL DHA -

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturma kapsamında, örgütlü olarak rüşvet almak ve rüşvete aracılık etmek suçlarından daha önce adli işlem gören bir personelin de içlerinde yer aldığı Kadıköy Belediyesi'nde görevli zabıtaların 4 Ağustos'ta Şükrü Saraçoğlu Stadında oynanacak maç öncesi seyyar satıcılardan rüşvet toplayacakları bilgisi edinildi.


Stadyum ve çevresinde yapılan operasyonda, seri numaraları önceden alınmış paraların rüşvet alışverişinde kullanıldığının tespit edilmesi üzerine, belediyede görevli 2 kişi suçüstü yapılarak gözaltına alındı. Şüpheliler hakkında işlemlerin devam ettiği öğrenildi.

Diğer Haberler

  1. İZBETON'a yönelik soruşturmada 6 gözaltı
  2. Ankara'da NATO Zirvesi kapsamında kapatılacak yollar açıklandı
  3. Baba-oğulun yakılarak öldürüldüğü davada kayıp telefonun araştırılması talebi reddedildi
  4. DMM'den 'NATO güvenlik protokolleri' açıklaması
  5. Prof. Dr. Kut Sarpyener son yolculuğuna uğurlandı
  6. Karadeniz Mayın Karşı Tedbirleri Görev Grubu aktivasyon faaliyetleri gerçekleştirildi
  7. Erhan Karaal'ın aracında GPS cihazı bulundu
  8. RTÜK'ten yayın yasağını delen 2 kanala idari para cezası
  9. İstiklal Caddesi’nde Japon yayıncıyı rahatsız eden şüpheli: Ben öyle bir insan değilim özür diliyorum
  10. Nişanlı çiftin ölümüne neden olan sürücüye ilk duruşmada tahliye

© Copyright 2026

DHA