Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Kadınları fuhşa zorlayıp, uyuşturucu kuryeliği yaptıran çeteye operasyon: 9 gözaltı

Bitlis merkezli 3 ilde yüksek maaşlı iş vaadiyle kandırdıkları kadınları fuhşa zorlayan ve onlara uyuşturucu kuryeliği yaptıran çeteye düzenlenen operasyonda 9 şüpheli yakalandı, 12 kadın kurtarıldı.

ABONE OL
Özcan ÇİRİŞ/BİTLİS, (DHA)-

Tatvan Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Bitlis İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, internet üzerinden yüksek maaşlı sahte iş ilanlarıyla kadınları ağlarına düşürerek, kente getirip fuhşa zorlayan ve uyuşturucu kuryeliği yaptıran çeteye yönelik çalışma başlattı. 3 ay süren teknik takip sonucu Bitlis, Van ve Antalya'da eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Operasyonlarda 9 şüpheli gözaltına alınırken, 12 kadın da çetenin elinden kurtarıldı. Şüphelilerin ev ve araçlarında yapılan aramalarda ise 1 tabanca ve tabancaya ait 13 mermi, çok sayıda dijital materyal ele geçirildi. (DHA)





Diğer Haberler

  1. Tutuklu Murat Övüç, Tekirdağ'daki cezaevine sevk edildi
  2. PAYCO Elektronik AŞ'ye ikinci operasyon: 15 şüpheli tutuklandı
  3. Polisin 'dur' ihtarına uymayan çocuk sürücü, kaçarken kaza yapıp yaralandı
  4. Muğla’da tuğla yüklü TIR yandı
  5. Zonguldak’ta 19 kaçak maden ocağı imha edildi
  6. Firari hükümlü, mangal yakarken yakalandı
  7. Aydın'da tarihi eser operasyonu
  8. Diyarbakır’da işçi servisi minibüsü devrildi: 16 yaralı
  9. İzmir'de kurşunlama ve yaralama eylemi planlayan suç örgütüne operasyon: 6 tutuklama
  10. Ankara'da kaza; çift ile 3 aylık bebekleri öldü

© Copyright 2025

DHA