Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Kafeden sokağa binlerce lira saçıldı

Erzincan kent merkezinde bir kafenin ikinci katından sokağa atılan yaklaşık 10 bin TL, sokaktan geçen vatandaşlar tarafından saniyeler içinde toplandı.

ABONE OL
Coşkun MENEK/ERZİNCAN, (DHA)

Olay, 24 Eylül tarihinde akşam saatlerinde Ordu Caddesi üzerinde bir kafede meydana geldi. İddiaya göre kafede oturan iki ortak arasında yaşanan anlaşmazlık sonrası ortaklardan biri yaklaşık 10 bin TL’yi kafenin penceresinden sokağa savurdu. Gökyüzünden 50 TL'lik banknotların yağdığını gören vatandaşlar yaklaşık 30 saniye içerisinde 50'lik banknotları toplayarak oradan uzaklaştı. Paraları savuran kişi ve ortağı ise daha sonra hiçbir şey olmamış gibi kafeden ayrıldı.

O anlar kafenin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedilirken, kafe çalışanları da olanların şaşkınlığı ile ne yapacaklarını bilemediklerini söylediler. Kafede garson olarak çalışan Burak Sarıtaş, kafenin ikinci katında müşterilere hizmet ettiği sırada masada oturan iki kişiden birinin birden ayağa kalkarak bağırmaya başladığını belirterek, "Elindeki paraları ikinci kattan aşağı doğru savurmaya başladı. Biz de şaşkınlıkla izledik, aşağıdaki insanlar da paraları alıp gittiler" konuştu.

Kafedeki diğer çalışan Turgay Duyan ise masaya sipariş götürdüğünü ifade ederek, "Arkamı döner dönmez paraların aşağı doğru savrulduğunu gördüm. Aşağı indiğimde paraların hiçbirinin kalmadığını gördüm" dedi.

Diğer Haberler

  1. Anayasa Mahkemesi Başkanı Kadir Özkaya, lösemi tedavisi gören çocukları misafir etti
  2. Kayıp gencin arandığı ırmakta bir başka ceset bulundu
  3. Sarıyer'de suç örgütü üyesi tarafından silahlı saldırıya uğradı; 6 şüpheli yakalandı
  4. Tokat'ta toprak kayması ve kaya düşmesi nedeniyle 15 daire tahliye edildi
  5. Üsküdar'da 18 yıl önceki cinayet 'kan örneği' ile çözüldü
  6. Ankara'da sağanak etkili oldu
  7. Ağrı'da 4.3 büyüklüğünde deprem
  8. İbrahim Tatlıses: Mirasımı devlete bırakacağım
  9. RTÜK'ten yayın ihlali yapan 3 televizyon kanalına ceza
  10. Bakan Kacır: Ülkemiz yeni yatırımlar için en güvenli limandır

© Copyright 2026

DHA