Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Kafenin tuvaletinde ölü bulunan kadının dayısı: Ne olduğunu biz de bilmiyoruz

İstanbul'da 5 gündür kayıp olan ve kafenin tuvaletinde ölü bulunan Seher Akkoyun'un (26) dayısı Müslüm Taşdemir, "Ailesi ile hiçbir problemi yoktu. Ne olduğuna dair bir bilgimiz yok" dedi.

ABONE OL
Derya EVREN-Vedat BAYRAKTAR-Feridun AÇIKGÖZ/İSTANBUL, (DHA)-

Eyüpsultan ilçesi Göztepe Mahallesi'nde oturan Seher Akkoyun, 5 gün önce evinden ayrıldı. Ailesinin bir daha haber alamadığı Akkoyun için birçok yere ilanlar verildi. Dün Kağıthane Merkez Mahallesi'nde bir kafeteryanın çalışanları, kafeye ait tuvalette hareketsiz yatan kadın buldu. Hayatını kaybettiği  belirlenen kadının, ailesinin haber alamadığı Seher Akkoyun olduğu ortaya çıktı. Akkoyun'un cansız bedeni kesin ölüm nedeninin tespit edilmesi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken acılı ailesi ise kapıda kızlarının cenazesini bekledi.


Aile fertlerinden dayı Müslüm Taşdemir, Akkoyun'un ailesi ile hiçbir problemi olmadığını, anestezi bölümünden mezun olduğunu ve stajına devam ettiğini ifade ederek, "5 gündür haber alamıyorduk. Gittiği ilk gün telefonu kapalıydı.

Bize ulaşmadı hiç. Ailesiyle problemi yoktu. Anestezi teknikeri olarak staj yapıyordu. Ne olduğuna, neden öldüğüne dair hiçbir bilgimiz yok" dedi.

Akkoyun'un cenazesi memleketi olan Muş Varto'da toprağa verilecek.

 

Diğer Haberler

  1. Bitlis'te dereye giren 3 kardeşten 1’i boğuldu, 1’i kayboldu
  2. 8 ilde yasa dışı bahis ve kara para aklama operasyonu: 31 tutuklama
  3. İletişim Başkanı Duran: İsrail’in, Suriye’nin egemenliğini hedef alan saldırılarını kınıyorum
  4. Tanju Özcan’a cinsel saldırı suçundan tahliye
  5. Eşini darbeden muhtar, uzaklaştırma kararına uymayınca tutuklandı
  6. Çift ile kızlarının öldürülmesine ilişkin davanın ilk duruşmasında 2 sanığa tahliye
  7. Jandarma personelinin de yaralandığı bağ evindeki patlamanın davasında 2 sanığa ağırlaştırılmış müebbet
  8. Eğlence mekanındaki bıçaklı kavgada öldü
  9. Denizde boğulan Nilsu, gözyaşlarıyla toprağa verildi
  10. Başından vurulan Ece Naz öldü; evdeki 3 arkadaşı gözaltına alındı

© Copyright 2026

DHA