Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Kağıthane'de 3 ayrı aracı karla kaplı yokuştan iterek çıkardılar

Kağıthane'nin karla kaplı ara sokağında, vatandaşlar araçları yokuş yukarı itti.

ABONE OL
Gülseli KENARLI - Mertcan ÖZTÜRK / İSTANBUL, (DHA)-

Sabah saatlerinde işe gitmek için Kağıthane Çağlayan Mahallesi'ndeki evlerinde çıkan 7 arkadaş ilk olarak karla kaplı yokuş sokaktan park halindeki kapalı kasa minibüsünü çıkarmaya çalıştı. Bir kişi direksiyona geçti 6 kişi aracı itti. Uğraşları sonuç vermeyince vazgeçtiler. 7 kişi bu sırada başka bir hafif ticari aracın yokuştan çıkması için iterek yardım etti. Araç yardımlar sonucu yokuşu çıkabildi. Aynı kişiler yol kenarındaki bir otomobili de iterek aynı yokuştan çıkardı. Daha sonra ekip kendi araçlarını çıkarmak için tekrar denemeye başladı.

Yine bir kişi direksiyona geçti, 6 kişi aracı itmeye başladı. Kaymaya başlayınca, sürücü aracı çevirerek geri geri gitmeye çalıştı. 6 arkadaşı da aracı önden iterek yokuştan çıkarmak için yardım etti. Geri geri yokuş yukarı itilen araç uzun uğraşlar sonunda çıkarıldı.

Aracı itenlerden biri olan Ahmet Tiryaki, "Döndü dolaştı baya uğraştık ama sonunda başardık" dedi. Karla kaplı yolda işine gitmek için sabah evden çıkan çok sayıda kişinin güçlükle yürüdüğü görüldü.

Diğer Haberler

  1. RTÜK'ten 2 dijital platform ile 3 radyoya ceza
  2. Seyit Muhammet'in öldürülmesine ilişkin davada, mobese kayıtları istendi
  3. Sinema sanatçısı Engin Çağlar'ın öldüğü kazaya ilişkin ilk duruşma görüldü: Tahliye kararı
  4. Konya'da çöken binaya ilişkin bilirkişi raporu: Duvarlar ince olduğu için yıkılmış olma olasılığı yüksek
  5. Yeşilay'dan uyuşturucu haberlerinde normalleştirme riskine karşı uyarı açıklaması
  6. Arkadaşına kullanması için verdiği otomobilini, kurşunlanmış halde buldu
  7. 'Siber dolandırıcılık' suçundan hapis cezasıyla aranan 4 firari yakalandı
  8. Bakırköy’de otomobile silahlı saldırı: 1 ölü
  9. Ağabeyi ceza aldı, karar sonrası mahkeme salonunun camına yumruk attı
  10. Silahlı kavgada öldürülmüştü; toprağa verildi

© Copyright 2025

DHA