Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Kağıthane'de panik anları! Her yeri duman kapladı

Kağıthane'de, oto tamirhanesinde boya fırının elyafları tutuşması sonucu yangın çıktı. Yoğun duman yüzünden nefes almakta zorlanan vatandaşlar, yüzlerini tişört ve mendillerle kapattı.

ABONE OL
Murat DELİKLİTAŞ-Özgür EREN/İSTANBUL,(DHA)

Yangın, Çağlayan Mahallesi Levent Sokağı'nda saat 16.00 sıralarında çıktı. Oto tamirhanesinde boya yapılırken boya fırının elyafları henüz belirlenemeyen bir nedenle tutuştu. Tamirhane çalışanlarının kendi imkanlarıyla söndürmeye çalıştığı yangın kısa sürede büyüdü. Bunun üzerine tamirhane çalışanı 5 kişi kendilerini dışarı attı.

Yangın nedeniyle oluşan yoğun duman yüzünden göz gözü görmezken, vatandaşlar nefes almakta zorlandı. Bazı vatandaşlar, tişört, mendil ve maskelerle dumandan korunmaya çalıştı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Alevlere müdahale eden ekipler, yangını kısa sürede kontrol altına alarak söndürdü.

Yanan tamirhanenin yanında işyeri bulunan Adem Kayaoğlu, "Arabadan çıkan elyaflar yanmış. Yanımdaki komşunun dükkanı yandı. Şu an iş yerime giremedim. Zarar var mı yok mu bilemiyorum? Onun için bekliyorum" dedi.

Bir sokak sakini ise, "Dumanı gördüm buraya geldim. Yangın tamirhanede çıkmış. Sokakta bayağı bir yoğun duman vardı. İtfaiye yangını gelip söndürdü. Çok şükür yaralı kimse yok" diye konuştu.

Diğer Haberler

  1. Deniz Göktaş hakkında soruşturma başlatıldı
  2. İzmir'de maki yangını
  3. Bakan Göktaş: 11 bin 22 çocuğumuz 9 bin 277 koruyucu ailemizin yanında
  4. Çanakkale'de tarım arazisinde yangın
  5. Başakşehir'de yaktıkları mangal ile otluk alanda yangın çıkaran 3 şüpheli adliyeye sevk edildi
  6. Şile Belediyesi'ne yönelik operasyonda gözaltına alınan 17 şüpheli adliyeye sevk edildi
  7. Bakanlıktan 1600 üreticiye 160 bin küçükbaş hayvan desteği
  8. 69 ilde uyuşturucu operasyonu: 423 tutuklama
  9. Yolunu kestiği taksiciyle tartışıp, araçtaki turistlerde korkuya neden olan sürücüye 180 bin lira ceza
  10. Husumetlisi tarafından pompalı tüfekle öldürüldü

© Copyright 2026

DHA