Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Kahramanmaraş’ta otomobiller çarpıştı; baba ve kızı öldü

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde, iki otomobilin çarpıştığı kazada Salih Özer (52) ile kızı Nisa Özer (11) hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.

ABONE OL
Ömer KOÇ/KAHRAMANMARAŞ, (DHA)-

Kaza, gece saatlerinde Elbistan'ın Çoğulhan Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Salih Özer yönetimindeki 46 AGG 519 plakalı otomobil ile sürücüsünün ismi belirlenemeyen 46 D 7700 plakalı otomobil kavşakta çarpıştı. Kazada Salih Özer ile kızı Nisa Özer hayatını kaybederken, eşi Ülger Özer ile diğer araç sürücüsü yaralandı.

İhbar üzerine kaza yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerince sıkıştıkları araçlardan çıkarılan yaralılar ambulanslarla Elbistan Devlet Hastanesi’ne götürülerek tedavi altına alındı. Salih Özer ve kızı Nisa Özer’in cenazeleri ise yapılan incelemenin ardından aynı hastanenin morguna konuldu.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Diğer Haberler

  1. Minibüsle çarpışan kamyonetin sürücüsü ile oğlu öldü
  2. Sultangazi'de cami avlusunda dayısına kaldırım taşıyla saldıran şüpheli yakalandı
  3. Türkiye’de ilk iftar Aralık ve Iğdır’da
  4. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına Fatih Dönmez atandı
  5. Bozcaada ve Gökçeada'da feribot seferlerine 'fırtına' engeli
  6. Beyoğlu'nda ilk iftar öncesi pide kuyruğu
  7. Balıkesir’de heyelanda mahalle yolu ulaşıma kapandı
  8. İstanbul'da ilk iftar öncesi trafik yoğunluğu yüzde 85'e ulaştı
  9. Otomobil bariyerlere çarptı: Baba ve anne öldü, kızları yaralandı
  10. Beraber ava gittiği kuzenini kazara tüfekle vurdu

© Copyright 2026

DHA