Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Kandıra’da 2 plaj hariç denize girme yasağına devam

Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde hava ve deniz şartları nedeniyle Kerpe ve Kovanağzı plajları dışındaki tüm plajlarda denize girmek dün, 1 gün süreli yasaklanmıştı. Kaymakamlık aldığı karar doğrultusunda bugün de denize girmenin yasaklandığını açıkladı.

ABONE OL
Selda Hatun TAN/KANDIRA (Kocaeli), (DHA)-

Kocaeli'nin Karadeniz'e kıyısı bulunan Kandıra ilçesindeki Kerpe ve Kovanağzı plajları dışındaki tüm plajlarda olumsuz hava ve deniz şartları nedeniyle ilçe kaymakamlığı dün 1 gün süreli denize girmeyi yasakladı. Kaymakamlık olumsuz hava ve deniz şartlarının devam etmesi nedeniyle bugün de denize girmenin yasaklandığını açıkladı. İlçedeki Cebeci, Bağırganlı, Kumcağız, Miço Koyu Kadınlar ve Seyrek Halk Plajları’nı kapsayan yasak ile ilgili yapılan açıklamada, “Hava-deniz şartları sebebiyle 10 Ağustos Cumartesi günü Kandıra ilçemizde bulunan Kerpe ve Kovanağzı dışındaki tüm plajlarda denize girmek tehlikeli ve yasaktır. Vatandaşlarımızın cankurtaran hizmeti verilen bölgelerde mantar dubalar içerisinde denize girmeleri önemle rica olunur” ifadelerine yer verildi.

Diğer Haberler

  1. Çarpıştığı kamyonetin altında kalan motosikletli kazadan 7 gün sonra öldü
  2. Vali Gül, su baskını yaşanan Üsküdar Sahaflar Çarşısı'nı ziyaret etti
  3. Otomobil baba ve 3 yaşındaki oğluna çarptı: 3 yaralı
  4. Şırnak’ta anma töreni dönüşü 4 kaza: 1 ölü, 30 yaralı
  5. Balıkesir'de Kepsut'un ardından Altıeylül ve Karesi'de de yangın
  6. Bakan Kacır: Sefer kapsamında oşinografi, biyoloji, kimya, atmosfer çalışmaları, meteoroloji, jeodezi ve uydu sistemleri alanlarında toplam 12 farklı bilimsel proje ve çalışma hayata geçirilecek
  7. Şile'de yasağa rağmen denize girip akıntıya kapıldılar: 1 ölü, 2 kişi kayıp
  8. İzmir’de operasyon; 61 gözaltı
  9. 'Geleceğin Mührü' kampanyası sanal medyada gündem oldu
  10. Sıcak havayı fırsat bilen İstanbullular sahillere akın etti

© Copyright 2026

DHA