Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Kanser hastası babasını hastaneye götürürken kaza yaptı: 3 ölü

Sivas’ta şarampole devrilen hafif ticari aracın sürücüsü Beytullah Güller (34) ile babası Şükrü (72) ve annesi Menevşe Güller (63) hayatını kaybetti. Ailenin kanser tedavisi gören Şükrü Güller’i hastaneye götürmek üzere yola çıktıkları belirtildi.

ABONE OL
Eraydın AYTEKİN/SİVAS, (DHA)-

Kaza, saat 12.00 sıralarında merkeze bağlı Tatlıcak ve Herekli köyleri arasında meydana geldi. Tatlıcak köyünden yola çıkan Beytullah Güller (34) yönetimindeki 06 ET 7861 plakalı hafif ticari araç, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkıp yolun sol tarafındaki şarampole devrildi. Ağaçlara da çarpan aracın sürücüsü Güller ile yanındaki babası Şükrü (72) ve annesi Menevşe Güller (63) hayatını kaybetti.

İhbar üzerine bölgeye sağlık, AFAD ve jandarma ekipleri sevk edildi. Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından araçtan çıkarılan cenazeler otopsi için Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Ailenin kanser tedavisi gören Şükrü Güller’i hastaneye götürmek için yola çıktığı belirlendi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Diğer Haberler

  1. Darbedilen kadına yardım eden 2 kardeş bıçakla yaralandı
  2. Arızayı gidermek isteyen sürücü ve yanındakilere TIR çarptı: 1 ölü, 2 yaralı
  3. Bahçelievler’de cami imamına yumruklu saldırı kamerada
  4. Sumud Filosu aktivisti Mallet’ten Türk sağlık çalışanlarına teşekkür mektubu
  5. Osmaniye'de 4.2 büyüklüğünde deprem
  6. Kayseri'de 10 yıl hapisle aranan firari hükümlü yakalandı
  7. Avcılar'da zabıtanın motosikletle çarptığı seyyar satıcı yaralandı
  8. Husumetlilerinin üzerine otomobil sürdü: 2 yaralı
  9. Dorukhan’ın ölümünde firari olarak aranan inşaat sorumlusu da yakalandı
  10. Tokat’ta midibüs ile itfaiye aracı çarpıştı: 4 yaralı

© Copyright 2026

DHA