Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Kapadokya Değer Ödülleri'nde DHA'ya ödül

Türkiye Gazeteciler Federasyonu ile Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti işbirliğinde bu ilki düzenlenen ‘Kapadokya Değer Ödülleri’nde DHA muhabiri Ahmet Korkmazer, ödüle layık görüldü.

ABONE OL
NEVŞEHİR, (DHA)-

Türkiye Gazeteciler Federasyonu ile Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen, Nevşehir Valiliği, Nevşehir Belediyesi, Kapadokya Alan Başkanlığı ile bazı STK’lar tarafından desteklenen ‘Kapadokya Değer Ödülleri’, kentteki bir otelde düzenlenen törenle sahiplerine verildi.

Törene, Nevşehir Valisi Ali Fidan, Belediye Başkanı Rasim Arı, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca ile Türk Dünyası Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Menderes Demir ve Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bayram Ekici ile kentte görev yapan basın mensupları katıldı.

Vali Ali Fidan ödüle layık görülen isimleri tebrik ederek, "Ödül alan her kişi ve kurum Kapadokya'nın kadim birikimine önemli ve anlamlı katkılar sunmuştur. Takdim edilecek bu ödüller, kültürel mirasımızın koruma ve gelecek nesillere aktarma gayretimizin, turizmi nitelikli, dengeli ve sürdürülebilir biçimde yürütme çabamızın, bilimsel çalışmayı ve kültürel üretimi teşvik eden vizyonumuzun da bir parçasıdır" dedi. Törende, DHA muhabiri Ahmet Korkmazer, ‘Kapadokya Konulu Haber Ödülü’ne layık görüldü. Korkmazer’in ödülünü ise, İl Sağlık Müdürü Hasan Tatar takdim etti.

Diğer Haberler

  1. Bursa'da otomobiller çarpıştı: 1 ölü, 1 ağır yaralı
  2. İstanbul'da yağış etkili oldu
  3. Türkiye, ICAO denetiminde yüzde 95,45 başarıya ulaştı
  4. Kırmızı bültenle aranan şüpheli, Bodrum'da yakalandı
  5. Gaziantep’te zincirleme kaza; 4 yaralı
  6. Milas'ta iş arkadaşları arasında bıçaklı kavga; 1 ölü, 2 yaralı
  7. Hatay'da 122 kök Hint keneviri ve 14 kilo 752 gram kubar esrar ele geçirildi; 1 şüpheli tutuklandı
  8. Sultangazi'de 3 aracın karıştığı zincirleme kaza: 5 yaralı
  9. İBB'ye yönelik 'Yolsuzluk' davasında duruşma yarına ertelendi
  10. MSB: Denizkurdu-I/2026 Tatbikatı devam ediyor

© Copyright 2026

DHA