Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Kapadokya'ya 5 ayda 1 milyon 652 bin ziyaretçi

Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya'yı yılın ilk 5 ayında 1 milyon 652 bin 261 yerli ve yabancı turist ziyaret etti.

ABONE OL
Ahmet KORKMAZER/NEVŞEHİR, (DHA)-

Nevşehir Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nce açıklanan verilere göre, Kapadokya bölgesinde Kültür ve Turizm Bakanlığı'na bağlı ve ziyarete açık olan Ürgüp Müzesi, Hacıbektaş Arkeoloji ve Etnoğrafya Müzesi, Karanlık, El Nazar ve Gülşehir St. Jean kiliseleri, Derinkuyu, Kaymaklı, Özkonak, Mazı ve Tatlarin yer altı şehirleri, Göreme Açık Hava Müzesi, Zelve Örenyeri, Gülşehir Açık Saray Harabeleri, Hacıbektaş Veli Müzesi ve Hacıbektaş Atatürk Evi'ni yılın ilk 5 ayında 1 milyon 652 bin 261 yerli ve yabancı turist gezdi.

Kapadokya bölgesindeki tarihi ve turistik merkezler, geçen yılın aynı döneminde ise 1 milyon 588 bin 425 ziyaretçiyi ağırladı.


Diğer Haberler

  1. 'MKE ALPAY’ mayınlı arazilerde güvenli koridor açıyor
  2. Manisa’da inşaat çalışmasının yanındaki 2 binada çatlaklar oluştu, 15 kişi tahliye edildi
  3. Ölü bulunan zihinsel engelli gencin ailesi gözaltına alındı
  4. Okul çıkışı minibüsün çarptığı 10 yaşındaki çocuk öldü
  5. 7 kişinin öldüğü fabrika yangınında bilirkişi raporu: Uygunsuz üretim, kaçak kat, eksik denetim
  6. Esenyurt'ta uyuşturucu operasyonu: 133 bin adet hap ele geçirildi
  7. Kontrolden çıkan minibüs şarampole yuvarlandı: 1 yaralı
  8. Ankara'da İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi
  9. Grand Kartal Otel yangınında 9 bakanlık personeline yurt dışı çıkış yasağı
  10. Bursa’da sahilde erkek cesedi bulundu

© Copyright 2025

DHA