Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Kapıkule'de piyasa değeri 150 milyon lira olan uyuşturucu ele geçirildi

Edirne'de Kapıkule Sınır Kapısı'nda yurda giriş yapan TIR'da piyasa değeri 150 milyon lira olan uyuşturucu ele geçirildi.

ABONE OL
Umut IŞIK/EDİRNE, (DHA)

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Narkotik Şube, İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Kapıkule Gümrük Müdürlüğü ekipleri, ortak çalışma ile yurt dışında ülkeye yüklü miktarda uyuşturucu getirileceğini belirledi.

Kapıkule Sınır Kapısı'ndan yurda giriş yapan U.A.'nın kullandığı TIR'da narkotik köpek 'Karlos' ile arama yapıldı. TIR'ın çekici ve dorsesinde 190 kilo 80 gram uyuşturucu hap, 16 kilo 4 gram kokain ve 24 kilo 92 gram skunk ele geçirildi.

Ele geçirilen uyuşturucunun piyasa değerinin yaklaşık 150 milyon lira olduğu belirtildi. Gözaltına alınan sürücü U.A. işlemleri sonrası 'Uluslararası uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapmak' suçundan tutuklandı.

Diğer Haberler

  1. HSK, bazı ilçelerin yargı çevrelerini yeniden belirledi
  2. Emniyet şeridinde park halindeki TIR’a çarpan motosikletin sürücüsü öldü
  3. Yüksekova’da silahlı saldırı: 3 yaralı
  4. Koyunlarını otlatırken ölü bulundu
  5. Aydın’da çocuk müstehcenliği operasyonu: 5 tutuklama
  6. Bodrum'da ateşin içine düşen yaşlı adam öldü
  7. Zonguldak’ta 2 katlı bina çöktü; enkazda kalan 2 kişiden 1’i sağ, diğerinin cansız bedeni çıkarıldı
  8. TAV Havalimanları 9 ayda 89 milyon yolcuya hizmet verdi
  9. Milas Belediyesi'ne yönelik soruşturmada gözaltı sayısı 35'e çıktı
  10. Demans hastası kadın dere kenarında ölü bulundu

© Copyright 2026

DHA