Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Kapıkule'de TIR'da uyuşturucu ve çok sayıda kaçak sigara malzemeleri ele geçirildi

Edirne'den Bulgaristan'a açılan Kapıkule Sınır Kapısı'nda Türkiye’ye giriş yapan TIR'da yapılan aramada 32 kilo 480 gram esrar ile çok sayıda elektronik sigara malzemeleri ele geçirildi, 1 şüpheli gözaltına alındı.

ABONE OL
Olgay GÜLER/EDİRNE, (DHA)

Edime Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekipleri, Türkiye'ye giriş yapmak üzere Kapıkule'ye gelen TIR, risk analizlerinin ardandan x-ray taramasına sevk edildi. Taramada şüpheli yoğunluk tespit edilen TIR detaylı arama için hangara alındı. Eğitimli köpek 'Bodri' ile yapılan aramada, yasal yük üzerinde çok sayıda koli ve iki valiz bulundu. Koliler ve valizlerde yapılan aramada faturasız ve belgesiz, gümrüğü beyan edilmeyen 1 milyon 440 bin sigara kağıdı, 20 pil, 10 bin 5 atomizer, 4 bin 34 elektronik sigara, 2 bin 690 elektronik sigara kartuşu, 20 gözlük, 212 bin 541 ilaç, 3 bin elektronik sigara podu cinsi eşyalar ile 28 paket halinde 32 kilo 480 kilo esrar ele geçirildi.

Gözaltına alınan 1 kişi hakkında soruşturma sürüyor.



Diğer Haberler

  1. Manisa’da ot yangını sonrası taşlı sopalı kavga: 6 gözaltı
  2. ABB’den yağmur suyu mazgalları açıklaması
  3. Çanakkale’de denizde kaybolan kız çocuğu için arama çalışmaları sürüyor
  4. Vali Varol'dan Kuşadası'na LGBT'li yolcuları getirecek kruvaziyerle ilgili açıklama
  5. Türkiye'den Venezuela'ya arama kurtarma ve insani yardım desteği
  6. Dereye düşen kamyonette kaybolan oğlunun cansız bedenine ulaşıldı; baba aranıyor
  7. Silivri'de otluk alanda çıkan yangın söndürüldü
  8. Türkiye Eğitim Teknolojileri Zirvesi sona erdi
  9. Kadir İnanır son yolculuğuna uğurlandı
  10. Çekmeköy'de bir binanın eğri durduğu iddiasına ilişkin konuşan Belediye Başkanı Çerkez: Herhangi bir olumsuzluk görülmüyor

© Copyright 2026

DHA