Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Karaman'da çıkan yangında 5 hektar alan zarar gördü

Karaman'da çıkan orman yangınında, 5 hektar alan zarar gördü. Vali Mehmet Alpaslan Işık, bir kişinin bahçesindeki otları temizlemek için yaktığı ateşin ormana sıçraması sonucu yangının çıktığı üzerinde durduklarını söyledi.

ABONE OL
KARAMAN, (DHA)-

Değirmenbaşı köyündeki ormanlık alanda saat 14.30 sıralarında yangın çıktı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Rüzgarın da etkisiyle hızla yayılan alevler, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle güçlükle kontrol altına alındı. Yangında ilk belirlemelere göre yaklaşık 5 hektar alanın zarar gördüğü belirlendi.

Bölgede incelemede bulunan Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık, yangının, bir kişinin bahçesindeki otları temizlemek için yaktığı ateşin ormana sıçraması sonucu çıktığı üzerinde durduklarını belirterek, bölgede soğutma çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Diğer Haberler

  1. Bartın’da sahilde insansız hava aracı bulundu
  2. Sarıyer Kuzey Marmara Otoyolu'nda hafriyat kamyonunun çarptığı tabela devrildi; yol trafiğe açıldı
  3. Yaşamını yitiren AFAD personelinin cenaze namazını babası kıldırdı
  4. Güngören’de yıkım sırasında çöken apartman nedeniyle 2 bina tahliye edildi
  5. İletişim Başkanı Duran: Dezenformasyona hep birlikte 'dur' dememiz gerekiyor
  6. Doğa yürüyüşü sırasında kalp krizi geçirip ölen izci lideri son yolculuğuna uğurlandı
  7. Antalya’da 'Altunlar' suç örgütüne operasyon; 63 gözaltı
  8. Tavuk eti sektörüne rekabet operasyonu: 29 şüpheli serbest bırakıldı
  9. Sarıyer'de 3 aracın karıştığı zincirleme kaza: 1'i ağır 4 yaralı
  10. Tartıştığı eşinin otomobilini yaktı

© Copyright 2026

DHA