Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Kardeşi tarafından öldürülen kişi, son yolculuğuna uğurlandı

Ankara'nın Nallıhan ilçesinde kardeşi Niyazi Çevik (21) tarafından bıçaklanarak öldürülen Beytullah Çevik (35), son yolculuğuna uğurlandı.

ABONE OL
Muammer DAŞDELEN/BEYPAZARI (Ankara), (DHA)-

Olay, dün gece saatlerinde, Çayırhan Mahallesi Çayırhan Gölü kenarında meydana geldi. Niyazi Çevik, cezaevinden izinli çıkan ağabeyi Beytullah Çevik ile içki içti. Otomobille eve dönmek isteyen Niyazi Çevik'e, ağabeyi Beytullah Çevik iddiaya göre, alkollü araç kullanmaması için engel olmak istedi. Bu nedenle başlayan tartışma kavgaya döndü. Beytullah Çevik, Niyazi Çevik'i darbetti. Niyazi Çevik de yanında bulunan bıçakla ağabeyi Beytullah Çevik'i yaraladı. Beytullah Çevik, kendi aracı ile gittiği Beypazarı Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Niyazi Çevik, Beypazarı ilçesinde polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Niyazi Çevik, çıkarıldığı hakimlik tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Beytullah Çevik'in cenazesi, Ankara Adli Tıp Kurumu'ndaki işlemlerinin ardından ailesi tarafından teslim alınarak Beypazarı ilçesine getirildi. Cemil Ercan Camisi'nde öğlen kılınan cenaze namazına ailesi ve yakınları katıldı. Beytullah Çevik'in cenazesi daha sonra Beypazarı Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Diğer Haberler

  1. Pancar üreticilerine 952 milyon lira avans ödemesi
  2. İletişim Başkanı Duran'dan TDT 13'üncü Zirvesi açıklaması
  3. Türkiye'den İspanya'ya taziye mesajı
  4. 110 yıl sonra ulaşılan belgeler, esir yüzbaşının torununa teslim edildi
  5. Malatya'da sağanak nedeniyle yollar göle döndü
  6. 4 işçinin öldüğü hortum afetinde 2 tutuklama
  7. İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği 'Antonia S' isimli geminin geçişi nedeniyle askıya alındı
  8. Şişli'de müebbet hapis cezasıyla 5 yıldır aranan 'tapu çetesi' lideri yakalandı
  9. Bakanlıktan 4 il için 'turuncu', 25 il için 'sarı' kodlu uyarı
  10. Demirci'de 98 yıl önceki Cumhuriyet karesi yeniden canlandırıldı

© Copyright 2026

DHA