Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Kars’ta iki aile çatıştı: 1 ölü, 6 yaralı

Kars’ta aralarında husumet bulunan iki aile bireyleri arasında kent merkezinde silahlı çatışma çıktı. Çatışmada 1 kişi hayatını kaybederken, 1'i ağır 6 kişi de yaralandı.

ABONE OL
Bedir ALTUNOK /KARS,(DHA)

Olay, saat 12.30 sıralarından Atatürk Caddesi üzerinde meydana geldi. Aralarında husumet bulunan iki aileleri arasında cadde ortasında silahlı kavga çıktı. Silah sesleri üzerine olay yerinde sağlık ekipleri ile çevik kuvvet ve özel harekat polisleri sevk edildi. Çatışma sonrası vücuduna aldığı kurşunlarla ağır yaralanan H.Ç. olay yerinde hayatını kaybederken, 1'i ağır 6 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. 5 yaralı ambulanslarla Kars Harakani Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, E.A. ise yaralı şekilde olay yerinden kaçtı. Polis ekipleri olay yerini şerit çekerek meraklı kalabalığı dağıtmak için yoğun çaba harcadı.

Polis, kentin giriş ve çıkışlarında zanlıların kaçma ihtimali üzerine önlemler alınırken, Harakani Devlet Hastanesi’nde de geniş güvenlik önlemleri oluşturuldu. Yurt dışına kaçma ihtimali olan olayın şüphelilerinin yakalanması için gümrük kapılarında bilgi verildi. Polis olayın şüphelilerini ele geçirmek için çalışmalarını üst seviyeye çıkardı. Olay yerindeki çok sayıda boş kovan ise çatışmanın şiddetini gözler önüne serdi.

KAÇAN 9 ŞÜPHELİ YAKALANDI

Kars'ta, aralarında husumet bulunduğu öğrenilen iki aile arasında kent merkezinde çıkan silahlı çatışmaya karışan 9 kişi, polis tarafından yakalandı. Bir kişinin öldüğü, 7 kişinin de yaralandığı kavgaya, bir hafta önce meydana gelen tartışmanın neden olduğu iddia edildi. Gözaltına alınan şüphelilerin İl Emniyet Müdürlüğü'nde sorguya alındığı belirtildi. Olayda yaralanan S.Ç., R.Ç., N.Ç., U.Ç., O.Ç., Ç.K. ve Ö.M.'nin hastanedeki tedavilerinin ise sürdüğü öğrenildi.

Diğer Haberler

  1. Eski milli güreşçi ve eşi kazada hayatını kaybetti
  2. İBB'ye yönelik 'Yolsuzluk' davasında 103’üncü duruşma
  3. Bakan Tekin: 28 Şubat süreci Türkiye'nin eğitim sisteminde önemli sorunlara açtı
  4. Birlikte yaşadığı kadın ve oğlunu silahla yaralayıp, intihara kalkıştı
  5. Bakanlıktan 23 ilde yağış uyarısı
  6. Ticaret Bakanlığı'ndan otomotiv yatırım teşviki açıklaması
  7. Eyüpsultan’da iş yerlerini su bastı: 'Felaketin asıl sebebi şiddetli sağanak değil, tramvay inşaatı'
  8. Teyzesini öldürüp cesedini ateşe veren sanık için maktulün oğlu en ağır cezayı istedi
  9. Tekirdağ'da sağanak etkili oldu
  10. Haluk Görgün: Savunma ve havacılık ihracatımız yüzde 37 arttı

© Copyright 2026

DHA