Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Kars’ta kayıp olan 8 yaşındaki Melih için arama çalışması başlatıldı

Kars’ta ablasını ziyarete gittikten sonra bir daha kendisinden haber alınamayan Melih Özkesemen (8) için polis ekipleri arama çalışması başlattı. Polis, çocuğun geçtiği tahmin edilen sokaklardaki güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye aldı.

ABONE OL
Volkan KARABAĞ/ KARS, (DHA)-

Olay, bugün Kars merkez Hafızpaşa Mahallesi Cumhuriyet Caddesi’nde meydana geldi. Arzu-Kasım Özkesemen çiftinin 4 çocuğundan en küçüğü olan Melih, Subatan Mahallesi’nde yaşayan ablasını ziyarete gitti. Akşam olmasına rağmen Hafızpaşa Mahallesi'ndeki evine dönmeyen Melih’in ailesi 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak, yardım istedi. Mahalleye gelen polis, çevredeki güvenlik kameralarını inceleyerek Melih’ten bir iz aradı. Kamera kayıtları incelenmek üzere polis merkezine götürülürken, çocuğun ailesi ve polis ekipleri aramalarını sürdürüyor.

Anne Arzu Özkesemen, ceketini almak için Melih’in ablasının yanına gittiğini belirterek, “Melih geri dönmeyince kızımı aradım. Subatan Mahallesi’nde yaşayan kızım Melih’i saat 17.00 sıralarında eve gönderdiğini söyledi. Ama oğlum eve dönmedi” dedi. Kayıp Melih’in bulunması için çalışmalar sürdürülüyor.




Diğer Haberler

  1. TZOB Genel Başkanı Bayraktar: Adana'da 36 bin 566 dönüm tarım alanı su altında kaldı
  2. Didem Soydan'ın savcılıktaki ifadesi ortaya çıktı
  3. Fikret Orman'ın savcılıktaki ifadesi ortaya çıktı
  4. Burak Elmas'ın savcılıktaki ifadesi ortaya çıktı
  5. Camide komşusunu bıçaklayıp öldüren sanığa 16 yıl hapis
  6. Uluslararası Stratejik İletişim Zirvesi İstanbul'da başlıyor
  7. 'Yenidoğan çetesi' davasında duruşma 10 Temmuz'a ertelendi
  8. İBB Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş'in yeğeni Murat Keleş savunma yaptı
  9. Silivri'de yapımı süren yeni duruşma salonu havadan görüntülendi
  10. Tavşanlı’da çukura düşen otomobildeki 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı

© Copyright 2026

DHA