Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Kartal'da evlerinde ölü bulunan anne ve kızları son yolculuğuna uğurlandı

Kartal'da dün 5 katlı binanın giriş katında yaşayan anne ve 2 çocuğu ölü bulunmuş, olay yerinde inceleme yapan ekipler doğal gaz zehirlenmesi ihtimali üzerinde durmuştu. Hayatını kaybeden anne ve kızları bugün son yolculuğuna uğurlandı.

ABONE OL
Gamze ŞİMŞEK-Ramazan EĞRİ/İSTANBUL,(DHA)

Olay, dün saat 11.00 sıralarında Kartal Atalar Mahallesi'nde meydana geldi. Melek Dönmez(40), kızları Havvanur Ergay(12) ve Belinay Ergay(14) ile 5 katlı binanın giriş katında yaşıyordu.

Sabah saatlerinde Dönmez'den haber alamayan arkadaşı, çilingir yardımıyla eve girince Melek Dönmez ve iki kızının cansız bedeniyle karşılaştı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerinde inceleme yapan ekipler, doğal gaz zehirlenmesi ihtimali üzerinde durduğu öğrenildi.

Hayatını kaybeden anne ve 2 kızının cenazesi bugün Pendik Fatih Camii'ne getirildi. Cenazeye Kartal Kaymakamı Abdullah Demir, Melek Dönmez'in Pendik İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli olan bekçi erkek kardeşi Murat Dönmez, ailesi, Melek Dönmez'in eski eşi Ümit Ergay ve çok sayıda polis katıldı.

İkindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından anne Melek Dönmez ve kızları Havvanur Ergay ile Belinay Ergay'ın cenazeleri Sultanbeyli Osmangazi Mezarlığı'na defnedildi. Ailesi gözyaşlarına hakim olamadı.




Diğer Haberler

  1. Çanakkale’de otomobil aydınlatma direğine çarptı: 2 ölü
  2. Atakule Atatürk ve Türk bayrağıyla aydınlatıldı
  3. Gaziosmanpaşa’da sağanak sonrası yolda kısmi çökme meydana geldi
  4. Bursa'da soğuk hava deposunda yangın
  5. Kağıthane’de 5 katlı binanın en üst katında çıkan yangın çatıya sıçradı
  6. Kayseri’de 50 metre yükseklikten iş yerlerine düşen otomobilin sürücüsü yaralandı
  7. Hatay’da evde yangın
  8. Topu almak için duvardan atlayan genç dikenli tellere takılıp ağır yaralandı
  9. Bursa'da otomobille motosiklet çarpıştı: 2 yaralı
  10. 4 ay önce evlenen gazeteci ve eşi tatil için gittikleri Göreme’de kayaların altında can verdi

© Copyright 2026

DHA