Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Kastamonu için Zeytinburnu’ndan yardım tırı yola çıktı

Kastamonu’da meydana gelen sel felaketinin ardından bölgedeki ihtiyaca yönelik gıda, tekstil, temizlik ve sağlık ürünleri dolu tır Zeytinburnu’ndan yola çıktı.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)

Batı Karadeniz’de meydana gelen sel felaketinin ardından yaraların sarılması için ülkenin dört bir yanından yardım seferberliği başladı. Sel felaketinin derinden etkilediği Kastamonu için harekete geçen Zeytinburnu Belediyesi, gıda, tekstil, temizlik ve sağlık ürünlerinden oluşan yardım tırını bölgeye gönderdi.

Yardım tırını Zeytinburnu’ndan yola çıkardıklarını belirten Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, “Yardım tırımız İstanbul AFAD ve Kastamonu AFAD üzerinden irtibatlı olarak Kastamonu Bozkurt bölgesine gidecek. Bu yardım tırının hazırlanmasında emeği geçen Zeytinburnu Belediyemize ve Zeytinburnu’ndaki iş insanlarımıza teşekkür ediyorum. Bu görünmez felaket nedeniyle büyük zarar gören Kastamonu’daki kardeşlerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, afette yaşamını yitiren tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

Diğer Haberler

  1. Bursa’da mevsimlik işçilerin çadırlarını su bastı
  2. Sakarya’da sağanak; cadde ve sokaklar göle döndü
  3. Şile’de sağanak nedeniyle otomobilde mahsur kalan 2 kişi kurtarıldı
  4. Bursa'da bıçaklı kavga:1 ölü 2 yaralı
  5. Adana’da bir eve el yapımı patlayıcı atıldı
  6. Edirne’de kum ocağında park halindeki 3 kamyon yandı
  7. Ankara'da mevsimlik tarım işçilerinin çadırlarını su bastı
  8. Sapanca’da selden zarar gören bölgelerde çalışmalar başladı
  9. Gaziantep’te iki ayrı kazada 21 kişi yaralandı
  10. İstanbul'da sağanak sonrası gün batımı görsel şölen oluşturdu

© Copyright 2026

DHA