Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Kastamonu'da etkili olan sağanakta 400 ev iş yerinde su tahliyesi tamamlandı

Kastamonu'da etkili olan sağanak ve fırtına nedeniyle  suyla dolan 400 ev ve iş yerindeki tahliye işlemi bitti. Çatı uçması sonucu yaralanan 3 kişi de tedavilerinin ardından taburcu edildi. 

ABONE OL
Gürkan YILMAZ/ KASTAMONU, (DHA)

Kastamonu merkezde dün etkili olan yağmur, akşam saatlerinde kuvvetini artırarak sağanağa dönüştü. Cadde ve sokaklar göle dönerken ev ve iş yerlerinde de su baskınları oldu. Sağanakla birlikte etkili olan fırtına da yaşamı olumsuz etkiledi. Budamış Mahallesi'nde bir binanın çatısı uçtu. Çatıdan kopan parçalar park halindeki bir otomobilin üzerine düştü. Otomobil içinde bulunan 3 kişi, yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Vücutlarında sıyrıklar bulunan yaralıların, tedavilerinin ardından taburcu edildiği bildirildi.

Sel sonucu 400 ev ve iş yerinde su baskınları meydana geldiği bildirilirken belediye ve itfaiye ekipleri, gece boyu sel suyunun tahliyesi için çalışma yaptı. Yapılardaki su vidanjörlerle tahliye edildi. Çatısı uçan binada da onarım çalışması başlatıldı, halk, normal yaşantısına geri döndü. Sabah saatlerinde iş yerlerini açan esnaf, sel sularının getirdiği çöpleri temizledi.

Diğer Haberler

  1. Eskişehir’de yıldırım düşen caminin minaresi yıkıldı, imam yaralandı
  2. Eskişehir’de belediye başkanına saldıran şüpheli tutuklandı
  3. 'Terör soruşturması' bahanesiyle evli çifti dolandırdılar; 2 tutuklama
  4. Manavgat Belediyesi'nde 'yolsuzluk' ve 'rüşvet' davasında duruşmalar tamamlandı, yarın karar açıklanacak
  5. Ankara'da sağlıksız koşullarda 40 ton et ele geçirildi; 2 gözaltı
  6. Çorum'da hortum yıktı geçti; 2 yaralı
  7. Kazada hayatını kaybeden çift, hastaneden dönüyormuş
  8. Hakan Bahçetepe hakkında 24 yıla kadar hapis talebi
  9. Arsa satışı konusunda tartıştığı yeğenini 4 el ateş edip, öldürdü
  10. Efes- 2026'da 'sızma harekatı eğitimi'

© Copyright 2026

DHA