Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Kavgayı ayırmaya çalışırken öldü; soruşturmada 3 tutuklama

Şırnak'ın Silopi ilçesinde 2 aile arasında çıkan kavgayı ayırmak isterken silahla vurulan Asker Yılmazer'in (32) hayatını kaybetmesine ilişkin soruşturmada gözaltına alınan 18 şüpheliden 3'ü tutuklandı.

ABONE OL
Mehmet Selim YALÇIN/SİLOPİ (Şırnak),(DHA)

Olay, 17 Haziran'da gece saatlerinde Silopi ilçesi Başköy köyünde meydana geldi. Aytış ve Kösen ailelerinin çocukları arasında bilinmeyen nedenle çıkan kavgaya, yetişkinler de karıştı. Taş, sopa ve silahların da kullanıldığı kavga, Habur-Silopi kara yolunda da sürdü. Kavgada, aileleri ayırmaya çalışırken silahla vurulan Asker Yılmazer ve taraflardan 6 kişi yaralandı.

Çevredekilerin ihbarla bölgeye polis, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Silopi Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan Yılmazer, kurtarılamadı. Kavga cep telefonu kamerasına yansırken, 18 şüpheli jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. İlçe Jandarma Komutanlığı’ndaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 3'ü tutuklandı, diğerleri serbest bırakıldı.

Diğer Haberler

  1. Fatih'te İETT otobüsü ambulansa çarptı; 5 kişi yaralandı
  2. FETÖ bağlantılı 2 bin 702 sanal medya hesabına erişim engeli
  3. 'İçlerine şeytan girdi' deyip, iki ablasını boğmaya kalkıştı
  4. Fatih'te Suriyeli kuyumcuyu 'Dubai'de ticaret' vaadiyle dolandıran 3 şüpheli tutuklandı
  5. Sünnet düğünü dönüşü şarampole devrilen otomobilin sürücüsü, kurtarılamadı
  6. Jandarma 1847 şüpheliyi fotokapanlarla yakaladı
  7. 15 Temmuz’a ilişkin ‘tiyatro’ ifadesi kullandıkları iddia edilen 2 şüpheliye adli kontrol
  8. Ümraniye’de hafriyat kamyonu ile otomobil çarpıştı: 1'i ağır 4 yaralı
  9. İmamoğlu'nun Portekizli mankenle buluşmasına aracılık ettiği iddia edilen Nadela Moldova tutuklandı
  10. Ankara Kalesi etrafındaki ot yangını söndürüldü

© Copyright 2026

DHA