Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Kayınpederini pompalı tüfekle ayağından vurdu

Aksaray'da Ahmet C. (29), eşi Elif C. (28) ile tartıştıklarını duyup eve gelen kayınpederi İsmail B.'yi (55) pompalı tüfekle ateş ederek ayağından yaraladı.

ABONE OL
Erkan ALTUNTAŞ/AKSARAY, (DHA)-

Olay, dün saat 23.30 sıralarında Kurtuluş Mahallesi'nde meydana geldi. Hollanda'dan memleketleri Aksaray'a izne Ahmet ve Elif C. çifti belirlenemeyen nedenle tartıştı. Elif C., tartışma sonrası kendileri gibi Hollanda'dan izne gelen babası İsmail B.'yi telefonla arayıp durumu bildirdi. Babaoğlu da kızı ve damadının oturduğu eve gelip, zile bastı. Kapıyı açan Ahmet C., pompalı tüfekle kayınpederi İsmail B.'ye ateş açtı. Ayağından yaralanan İsmail B., kanlar içinde yere yığıldı.

'NE OLDUĞUNU BENDE ANLAMADIM'

Silah sesini duyan çevredekilerin ihbarıyla adrese polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralı İsmail B., ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Sedyeyle acil servise alınan İsmail B., gazetecilere, "Beni damadım vurdu. Olayda hiçbir şey yok. Ne olduğu ben de anlamadım" dedi. Şüpheli damat gözaltına alınırken, olay ile ilgili inceleme sürüyor.

Diğer Haberler

  1. Türk Kara Kuvvetleri'nin 2235'inci kuruluş yıl dönümü İstanbul'da kutlandı
  2. AFAD ve TSK Venezuela’da arama kurtarma çalışmalarına devam ediyor
  3. Mustafa Topaloğlu ‘Gangnam Style’a karşı ‘Bambam Star’ şarkısı ile başarı hedefliyor
  4. Manisa’da ot yangını sonrası taşlı sopalı kavga: 6 gözaltı
  5. ABB’den yağmur suyu mazgalları açıklaması
  6. Çanakkale’de denizde kaybolan kız çocuğunun cansız bedenine ulaşıldı
  7. Vali Varol'dan Kuşadası'na LGBT'li yolcuları getirecek kruvaziyerle ilgili açıklama
  8. Türkiye'den Venezuela'ya arama kurtarma ve insani yardım desteği
  9. Dereye düşen kamyonette kaybolan oğlunun cansız bedenine ulaşıldı; baba aranıyor
  10. Silivri'de otluk alanda çıkan yangın söndürüldü

© Copyright 2026

DHA