Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Kayıp Alzheimer hastası, kayalıktan düşüp ölmüş

Siirt’in Kurtalan ilçesine ailesinin kayıp ihbarında bulunduğu Alzheimer hastası Hüseyin Tilki’nin (84) cesedi bulundu. Tilki’nin, kayalıklardan düşüp hayatını kaybettiği belirlendi.

ABONE OL
Akif ÖZALP/SİİRT, (DHA)

Olay, dün akşam saatlerinde Kurtalan ilçesine bağlı Aşağıbekli köyünde meydana geldi. Evinden dışarı çıktıktan sonra ortadan kaybolan Alzheimer hastası Hüseyin Tilki’nin yakınları, ona ulaşamayınca jandarmaya haber verdi.

İhbar üzerine bölgeye AFAD, itfaiye, UMKE ve jandarma ekipleri sevk edildi. Hüseyin Tilki için arama ve kurtarma çalışması başladı. Ekipler, 5 saat sonra Tilki’nin cansız bedeni bulundu.

Kanlar içinde bulunan Hüseyin Tilki’nin kayalıklardan düşerek hayatını kaybettiği belirlendi. 1 saatlik çalışmayla bulunduğu yerden alınan Tilki’nin cenazesi, otopsi için Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.



Diğer Haberler

  1. Macaristan Başbakan Yardımcısı Orban, Türkiye'ye geliyor
  2. Gazeteci Hakan Tosun cinayeti davasında 2 sanığa müebbet hapis
  3. Esenyurt Belediyesi'ne yönelik soruşturmada detaylar ortaya çıktı
  4. Esenyurt'ta öğrenciler arasında kavga; 2 yaralı
  5. KKTC'de gemi kazasında cansız bedenine ulaşılan Mahmut toprağa verildi
  6. Uygulama noktasında şehit edilen polis memuru için tören düzenlendi
  7. KKTC'de gemi kazasında cansız bedenine ulaşılan üniversiteli Özgür toprağa verildi
  8. Bakan Kacır: Türkiye’nin önceliği yatırımdır, üretimdir
  9. TCMB Başkanı Karahan: Dezenflasyon önümüzdeki dönemde de hızlanarak devam edecek
  10. Fatma Betül Sayan Kaya ve eşi İlyas Kaya ifade verecek

© Copyright 2026

DHA