Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Kayıp denizcilik lisesi öğrencisi, evinin yakınındaki binanın otoparkında ölü bulundu

İzmir'in Buca ilçesinde, dünden beri haber alınamayan denizcilik lisesi öğrencisi Hasan Hüseyin Kaynak (16), yakınları tarafından evlerine 400 metre mesafedeki bir binanın otoparkında ölü bulundu. Vücudunda morluklar tespit edilen Kaynak'ın cenazesi, kesin ölüm nedeninin tespiti için otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

ABONE OL
Kadir ÖZEN- Tekin GÜRBULAK/İZMİR, (DHA)

Buca'da denizcilik lisesi öğrencisi olan Hasan Hüseyin Kaynak, dün saat 16.00 sıralarında, yakınlarına Hasanağa Bahçesi'ne gideceğini söyleyerek Adatepe Mahallesi'ndeki evlerinden çıktı. Ailenin iki çocuğundan büyüğü olan Kaynak akşam eve dönmeyip, telefonuna da cevap vermeyince yakınları durumu polise bildirdi. Yakınları, bir yandan da kendi imkanlarıyla Hasan Hüseyin Kaynak’ı gidebileceği yerlerde aramayı sürdürdü. Ancak, Kaynak'a ulaşılamadı.

Bugün de aramalara devam eden yakınları, Hasan Hüseyin Kaynak’ı evlerine 400 metre mesafede, bir binanın altındaki otoparkta yerde hareketsiz buldu. İhbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibi, Hasan Hüseyin Kaynak'ın yaşamını yitirdiğini belirlendi. Polisin, Kaynak'ın cansız bedeni üzerinde yaptığı incelemede morluk tespit edildi.

Hasan Hüseyin Kaynak’ın cesedi, kesin ölüm nedeninin tespiti için otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Kaynak'ın cenazesi götürülürken yakınları gözyaşlarına boğuldu, annesi Hande Kaynak (38) bayıldı. Hande Kaynak’a yakınları müdahale etti.

Polis, Hasan Hüseyin Kaynak’ın ölümüyle ilgili soruşturma başlattı.

Diğer Haberler

  1. Çanakkale'de kayıp Alzheimer hastası 2 gün sonra bulundu
  2. 'Terörsüz Türkiye' sürecini hedef alan hesaplara inceleme
  3. Şişli’de ağaç devrildi; yol trafiğe kapandı
  4. Ormanda yürüyüş yaparken kayalıklardan düşüp ayağı kırıldı, 4 saatte kurtarıldı
  5. İstanbul Küresel E-İhracat Zirvesi'nin (IGEXX 2026) tanıtım toplantısı yapıldı
  6. Muhtar, üzüm sergilerine zarar verdiği için yakalamaya çalıştığı eşek tarafından ısırıldı
  7. Falezlerden denize atık su akmasına soruşturma
  8. İzmir’deki şezlong kavgasında şüpheliye 3 yıla kadar hapis istemi
  9. Side’de 390 metrelik anıtsal antik cadde gün yüzüne çıktı
  10. İstanbul Valiliği'nden Üsküdar Belediye Başkanvekilliği seçimiyle ilgili açıklama

© Copyright 2026

DHA