Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Kayıp olan zihinsel engelli Asya, 10 gün sonra komşu ilçede parkta otururken bulundu

Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde, 10 gün önce kaybolan bir çocuk annesi zihinsel engeli Asya Acar (24), komşu Soma ilçesinde polis ekipleri tarafından bir parkta bankta otururken bulunarak, ailesine teslim edildi.

ABONE OL
Evren ŞAKI / KIRKAĞAÇ (Manisa), (DHA)-

Eşi cezaevinde olan bir çocuk annesi zihinsel engelli Asya Acar, geçen 8 Aralık'ta Hıdırağa Mahallesi'ndeki evinden çıktı. Ancak, uzun süre dönmemesi üzerine endişelenen yakınları, gidebileceği yerlere bakmalarına rağmen kendisine ulaşamadı. Bunun üzerine Kırkağaç İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne kayıp başvurusunda bulunuldu. Polis, Acar'ın bulunması için çalışma başlatırken, çevre ilçe emniyet birimlerine de bilgi verildi.

Bugün Acar'ın Soma ilçesinde görüldüğü ihbarı yapıldı. Bunun üzerine harekete geçen polis, Acar'ı buradaki bir parkta bankta otururken buldu. Yürüyerek Soma'ya kadar gittiği ve çevredekilerin verdiği yiyeceklerde karnını doyurup, parklarda yattığı belirlenen Acar'ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Acar, ailesine teslim edildi.

Diğer Haberler

  1. Çocuk istismarı görüntülerini satın aldığı belirlenen 6 şüpheliye gözaltı
  2. Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Çay: Hafızayı koruyan ve hakikati yazan gazeteciler yetiştirmeyi hedefliyoruz
  3. Oltu’da piyano resitali büyük ilgi gördü
  4. Özkan Yalım, Tekirdağ'daki cezaevine nakledildi
  5. TBMM Okul Saldırılarını Araştırma Komisyonu, Kahramanmaraş’ta
  6. Zeytinburnu'nda bıçaklanarak öldürülen taksici cinayetinde iddianame hazırlandı; müebbet hapis istemi
  7. Ankara'da otobüs firmalarına 'bilet fiyatı' denetimi
  8. Mersin'de akaryakıt tankında çıkan yangında ölen işçi toprağa verildi
  9. MSB'den 'deniz yetki alanları kanunu' açıklaması
  10. Kasapoğlu, Roma’da NATO PA Toplantısına Katıldı

© Copyright 2026

DHA