Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Kayıp olarak aranan emekli uzman çavuş ölü bulundu

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde, kayıp olarak aranan emekli uzman çavuş Bayram Erdoğan’ın (62), boş bir arazide başından tabancayla vurulmuş cesedi bulundu.

ABONE OL
Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)

Merkezefendi Mahallesi'nde saat 10.00 sıralarında boş arazide elinde tabanca olan ve yerde hareketsiz yatan kişiyi görenler, durumu polise bildirdi. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen ekipler, bu kişinin dün öğle saatlerinde yanına aldığı tabancasıyla evden ayrılan, geri dönmeyince ailesinin kayıp ihbarında bulunduğu emekli uzman çavuş Bayram Erdoğan olduğunu ve hayatını kaybettiğini belirledi. Yapılan incelemelerin ardından Erdoğan'ın cenazesi, otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürerken, 2 çocuk babası Erdoğan'ın kendi tabancasıyla intihar ettiği ihtimali üzerinde duruluyor.

Diğer Haberler

  1. Sultangazi’de erkek cesedi bulundu
  2. Manisa’da bir kişi, kıraathanede ölü bulundu
  3. Antalya'da sağanak taşkına neden oldu
  4. Üniversite öğrencisi Büşra’nın ölümünde sanık beraat etti
  5. Ayşegül'ün cinayet şüphelileri adliyeye sevk edildi
  6. Şişli’de annesi tarafından silahla başından vurulmuş halde bulunan Batuhan öldü
  7. Sermaye Piyasası soruşturmasında 2 şüpheli daha gözaltına alındı
  8. 7 Bakanlık arasında 'okul güvenliği' için iş birliği protokolü
  9. Kocaeli’de milli maç öncesi Fransız taraftarlar için turizm hazırlığı
  10. Diyarbakır’da silahlı 'alacak' kavgası: 3 ölü

© Copyright 2026

DHA