Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Kayıp olarak aranıyordu, 10 gün sonra cesedi bulundu

Çorum'un İskilip ilçesinde evinden çıktıktan sonra bir daha haber alınamayan Eldivas Babayiğit (86), 10 gün sonra ölü bulundu.

ABONE OL
Mehmet KABA/İSKİLİP (Çorum), (DHA)-

İskilip ilçesi Sakarya Mahallesi’nde oturan Eldivas Babayiğit, 16 Ağustos’ta ekmek almak için evinden çıktı. Akşam saatlerine kadar eve dönmeyen Babayiğit’in ailesi kayıp başvurusunda bulundu. İhbar üzerine polis, jandarma, AFAD ve zabıta ekipleri bölgede çalışma başlattı. Ekipler tarafından yürütülen çalışmalara Samsun, Yozgat ve Çankırı’dan gelen AFAD ekipleri de katıldı. Eldivas Babayiğit’in bulunması için 115 kişilik ekip, 4 iz köpeği, dronlar, termal kameralar ve gece görüş sistemleri yardımıyla arama çalışmaları sürdü.

Babayiğit, bugün Uludere mevkisinde ağaçlık alanda ölü bulundu. Eldivas Babayiğit’in cesedinin bulunduğu alanda jandarma ekipleri çalışma yaptı. Babayiğit’in cansız bedeni İskilip Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Olaya ilişkin soruşturma sürüyor.

Diğer Haberler

  1. ESK Genel Müdürü Taylan: Hakkımda ortaya atılan iddia açıkça bir manipülasyondur
  2. Eskişehir’de bir polis memuru görevden uzaklaştırıldı
  3. Gizli bölümlere saklanmış uyuşturucuları, narkotik köpeği buldu
  4. Jandarmadan kaçak tütün operasyonu
  5. Başakşehir'de zincirleme trafik kazası: 2 ölü, 5 yaralı
  6. Sakarya merkezli 8 ilde dolandırıcılık operasyonunda 14 tutuklama
  7. Şırnak’ta kavga ettiği kuzenini silahla yaraladı
  8. 83 bin 350 adet sentetik ecza hapla yakalanan 2şüpheli, tutuklandı
  9. İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 90'a ulaştı
  10. Torbalı'daki patlamada gerekçeli karar: Sanıkların 3'ü de asli kusurlu

© Copyright 2025

DHA