Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Kayıp olarak aranıyordu, barajda cansız bedeni bulundu

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde, kayıp olarak aranan Suriye uyruklu Davut Bozan'ın (15), 9 saat sonra Tahtaköprü Barajı’nda cansız bedeni bulundu.

ABONE OL
Kadir ÇELİK/İSLAHİYE, (Gaziantep), (DHA)-

İslahiye ilçe merkezine bağlı Ortaklı Mahallesi’nde tarım işçiliği yapan Davut Bozan'dan haber alamayan ailesi, dün gece durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Gaziantep ve Kahramanmaraş'tan gelen 8 AFAD peroneli, 2 kurtarma aracı, 2 bot, İslahiye jandarmadan 40 personel, 1 itfaiye ekibi, 1 sağlık ekibi, 5 jandarma devriye aracı ve dronla da havadan olmak üzere arama çalışmaları başlatıldı.

Davut Bozan’ın Tahtaköprü Barajı'na serinlemek için girdiği ve kaybolduğu bilgisi üzerine çalışmalar barajda yoğunlaştırıldı. Kahramanmaraş ve Gaziantep’ten gelen dalgıç ekibi barajdaki aramada, sabahın erken saatlerinde Davut Bozan’ın suda cansız bedenine ulaştı. Sudan çıkarılan Bozan, otopsi için Gaziantep Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Diğer Haberler

  1. Samsun'da kayıp olarak aranan epilepsi hastasının barajda cansız bedeni bulundu
  2. Bolu’da otomobil dereye uçtu
  3. Aile ve Gençlik Fonu ile 9 milyar 386 milyon lira kredi ödemesi yapıldı
  4. Bursa’da üzerine kaynar su dökülen bebek yaralandı
  5. Edirne’de 14 kaçak göçmen yakalandı
  6. Kağıthane'de annesinin cenazesinde kardeşini öldüren ağabey: Ben hep mermi ağzında gezerim
  7. Kırmızı bülten ve ulusal seviyede aranan 15 suçlu Türkiye'ye getirildi
  8. Trabzonspor'un takım otobüsüne taşlı saldırıya ilişkin 6 gözaltı
  9. Sarıyer’de hakkında 26 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari yakalandı
  10. Erzurum'da 2 otomobil ve 1 kamyonetin karıştığı kazada 9 kişi yaralandı

© Copyright 2026

DHA