Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Kayseri'deki olaylarda 21 emniyet personeli ile 1 itfaiye eri yaralandı

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Suriye uyruklu 7 yaşındaki kız çocuğunun akrabası tarafından taciz edilmesinin ardından kentte yaşanan olaylarda 21 emniyet personeli ile 1 itfaiye erinin yaralandığını açıkladı.

ABONE OL
Furkan KAVUKLU/KAYSERİ, (DHA)-

Vali Gökmen Çiçek, Suriye uyruklu 7 yaşındaki kız çocuğunun akrabası tarafından taciz edilmesinin ardından kentte yaşanan olaylarla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Vali Çiçek, paylaşımda, "30 Haziran 2024 tarihinde başlayan toplumsal olaylarda 21 emniyet personeli ve 1 itfaiye personeli yaralanmıştır. Olaylara karışanlarla ilgili olarak gözaltına alma işlemleri devam etmektedir. Video inceleme ve şüpheli tespit çalışmaları titizlikle sürdürülmektedir. Sosyal medya hesaplarından provokatif paylaşımlar yaparak, 'halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme' suçunu işlediği tespit edilen kişiler gözaltına alınmaktadır. Şüphelilerin tespitine yönelik çalışmalar titizlikle sürdürülmektedir. Değerli Kayserili hemşehrilerimiz geçmişten bugüne ülkemizin güvenlik ve bekası noktasında adeta bir sigorta şehir olan Kayserimizin kıymetli vatandaşlarının maksatlı çevrelerin başlattığı provokatif eylemlerin içerisinde yer alarak güvenlik güçlerimize zorluk çıkarmasına ve hemşehrilerimizin huzurunu bozmalarına izin vermeyeceğiz. Vatandaşlarımızın itidalli davranarak hiçbir menfur eylemin içinde bulunmamalarını önemle rica ederiz" ifadelerine yer verdi.

Diğer Haberler

  1. İstanbul merkezli 4 ilde fuhuş operasyonu: 14 gözaltı
  2. Telefonuna gelen reklamla mobil bankacılık üzerinden dolandırıldı, banka tazminat ödeyecek
  3. İstanbul'da kapora dolandırıcılığı yapan 2 şüpheli yakalandı
  4. Kağıthane'de barışmak için eski sevgilisini gasbettirmek isteyen şüpheli: Kurtarıyormuş gibi yapacaktım
  5. Beşiktaş'ta 172 yıl hapis cezası bulunan 17 yaşındaki şüpheli yakalandı
  6. Adalet Bakanlığı: 75 ilde 638 faili meçhul dosya incelemeye alındı
  7. Falezlerdeki kaçak asansör ve baraka için yıkım kararı
  8. Kadıköy'de eğlence mekanları ve çevresinde uyuşturucu satanlara operasyon
  9. Ticaret Bakanlığı: 129 bin 327 firma denetlenmiş, 784,6 milyon TL idari para cezası uygulanmıştır
  10. Milli Eğitim Bakan Yardımcılığına Cihad Demirli atandı

© Copyright 2026

DHA