Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Kayseri'deki olaylarda 21 emniyet personeli ile 1 itfaiye eri yaralandı

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Suriye uyruklu 7 yaşındaki kız çocuğunun akrabası tarafından taciz edilmesinin ardından kentte yaşanan olaylarda 21 emniyet personeli ile 1 itfaiye erinin yaralandığını açıkladı.

ABONE OL
Furkan KAVUKLU/KAYSERİ, (DHA)-

Vali Gökmen Çiçek, Suriye uyruklu 7 yaşındaki kız çocuğunun akrabası tarafından taciz edilmesinin ardından kentte yaşanan olaylarla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Vali Çiçek, paylaşımda, "30 Haziran 2024 tarihinde başlayan toplumsal olaylarda 21 emniyet personeli ve 1 itfaiye personeli yaralanmıştır. Olaylara karışanlarla ilgili olarak gözaltına alma işlemleri devam etmektedir. Video inceleme ve şüpheli tespit çalışmaları titizlikle sürdürülmektedir. Sosyal medya hesaplarından provokatif paylaşımlar yaparak, 'halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme' suçunu işlediği tespit edilen kişiler gözaltına alınmaktadır. Şüphelilerin tespitine yönelik çalışmalar titizlikle sürdürülmektedir. Değerli Kayserili hemşehrilerimiz geçmişten bugüne ülkemizin güvenlik ve bekası noktasında adeta bir sigorta şehir olan Kayserimizin kıymetli vatandaşlarının maksatlı çevrelerin başlattığı provokatif eylemlerin içerisinde yer alarak güvenlik güçlerimize zorluk çıkarmasına ve hemşehrilerimizin huzurunu bozmalarına izin vermeyeceğiz. Vatandaşlarımızın itidalli davranarak hiçbir menfur eylemin içinde bulunmamalarını önemle rica ederiz" ifadelerine yer verdi.

Diğer Haberler

  1. Ağır hasarlı bina, yıkım sırasında çöktü
  2. İstanbul merkezli 5 ilde suç örgütü operasyonu: 20 şüpheli tutuklandı
  3. 'Sakaraltı Sakarüstü' sanal medya hesabına yönelik ikinci dalga operasyonu: 8 gözaltı
  4. Manisa’da yüksek gerilim hattına kapılan işçi öldü
  5. Yüksek gerilim hattı direğine çarpan kamyonetin sürücüsü ağır yaralandı
  6. İstanbul merkezli 10 ilde 'bahis ve şike' operasyonu: 4 şüpheli tutuklandı
  7. Batman’da uzun namlulu silahla çevreye ateş ederek 2 kişiyi yaralayan şüpheli tutuklandı
  8. Edirne’de yasa dışı avlanan 4 avcıya 762 bin lira ceza
  9. Bakırköy'de 30 milyon dolarlık hırsızlık; Tutuklu sayısı 11'e yükseldi
  10. 'Fenomenler Soruşturması'nda Neslim - İnanç Güngen çifti tahliye edildi

© Copyright 2026

DHA