Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Kazada hurdaya dönen otomobilin sürücüsü hafif yaralandı

Zonguldak-Ereğli kara yolunda otomobil takla atarak refüjdeki su kanalı ve bariyerlere çarptı. Kazada, hurdaya dönen araçtan fırlayan sürücü Burak B. (20), hafif yaralandı.

ABONE OL
Ali Sencer ARSLAN/ZONGULDAK, (DHA)-

Kaza, sabah saatlerinde Zonguldak- Ereğli kara yolunun Elmalı rampası mevkisinde meydana geldi. Ereğli yönüne giden Burak B. yönetimindeki 67 ADP 075 plakalı otomobil takla atıp, refüjdeki su kanalıyla bariyerlere çarptı. Sürücü yola fırladı. Hurdaya dönen otomobilin, tavanı açıldı, kapıları koptu. Otomobilin arka koltuğu ve içindeki malzemeler de yerinden fırlayarak yola savruldu.

Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan Burak B., ambulansla Bülent Ecevit Üniversitesi Hastanesi’ne götürülerek tedavi altına alındı. Elinde ve kulağında kesi yaraları olan sürücünün hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Diğer Haberler

  1. Sosyal medyada sahte banka reklamlarıyla dolandırıcılık yapan örgüte operasyon: 18 kişi yakalandı
  2. 33 ilde DEAŞ operasyonu: 51 tutuklama
  3. Karabük'te otomobil, refüjdeki ağaca çarpıp ters döndü: 1 ölü
  4. Mantar toplamak için iki kardeşiyle gittiği ormanda kayboldu
  5. Ataşehir'de motosiklet ile yolcu servisi çarpıştı: 2'si ağır 3 yaralı
  6. Aydın’da park ettiği araç saniyeler içinde alev aldı
  7. Çocuk sürücünün kullandığı otomobil, kamyonetle çarpıştıktan sonra evin duvarına vurdu: 1 ölü, 1 yaralı
  8. Edirne'de Helenistik döneme ait çok sayıda gümüş sikke ele geçirildi; 2 tutuklama
  9. Motosiklet ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı
  10. Lise öğrencisi kavga ettiği kişi tarafından bıçaklandı

© Copyright 2025

DHA