Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Kazada ölen 2 gencin cenazeleri ailelerine teslim edildi

Ankara'da, otomobille emniyet şeridinde park halindeki TIR'a çarparak hayatını kaybeden Berkcan Keleş (28) ile yanındaki arkadaşı Ecrin Dedebağı'nın (19) otopsi işlemleri tamamlandı. Ailelerine teslim edilen Keleş'in cenazesi Ankara'nın Sincan ilçesine, Dedebağı'nın cenazesi ise memleketi Eskişehir'e götürüldü.

ABONE OL
Aliekber METE-Celal ATALAY/ANKARA, (DHA)-

Ankara Çevre Yolu'nda gece saatlerinde meydana gelen kazada Berkcan Keleş yönetimindeki 06 KLS 68 plakalı otomobil, emniyet şeridinde park halinde duran 17 ZC 171 plakalı TIR'a arkadan çarptı. TIR'ın dorsesinin altına girip hurdaya dönen otomobilde Berkcan Keleş ile yanındaki arkadaşı Ecrin Dedebağı yaşamlarını yitirdi, M.C. ise yaralandı.

OPTİSYENLİK BÖLÜMÜ ÖĞRENCİSİ

Keleş ve Dedebağı'nın Ankara Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi işlemleri tamamlandı. Ankara Medipol Üniversitesi Optisyenlik Bölümü 2'nci sınıf öğrencisi olan Dedebağı'nın yakınları Adli Tıp önünde gözyaşlarına boğuldu. Ağlayanları diğer yakınları teskin etmeye çalıştı. Dedebağı'nın cenazesi, ailesi tarafından teslim alınıp toprağa verilmek üzere Eskişehir'e götürüldü.

Spor eğitmeni olan ve kendi iş yerini açmak için hazırlık yaptığı öğrenilen Berkcan Keleş'in cenazesi de otopsinin ardından ailesine teslim edildi. Keleş, toprağa verilmek üzere Ankara Sincan ilçesi Peçenek köyüne götürüldü.

Diğer Haberler

  1. Tekirdağ'ın 2 ilçesinde denize girmek yasaklandı
  2. İzmir ve Manisa'da dün çıkan 13 yangın kontrol altına alındı
  3. Çanakkale Ayvacık'taki yangın kontrol altına alındı
  4. Sakatlanan yarış atına eğitim okulunda fizik tedavi
  5. Çanakkale Bayramiç’teki orman yangını 4,5 saatte kontrol altına alındı
  6. Balık tutarken nehre düşen Cuma'nın 3’üncü günde cansız bedeni bulundu
  7. MSB: Son bir hafta içerisinde, 4 PKK'lı terörist teslim oldu
  8. Oğlu cinayete kurban giden baba: Kadın, sığınmak için bizim çocukların yanına koşmuş
  9. Trafikte araçtan inme ve takip olayları yarı yarıya düştü
  10. Havuzda boğulma tehlikesi geçiren kadın kaldırıldığı hastanede öldü

© Copyright 2026

DHA