Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Kazada yaralanan 15 yaşındaki minibüs sürücüsü, kurtarılamadı

Sivasta, minibüsün aydınlatma direği ve ağaca çarpıp 3 metre yüksekliğindeki istinat duvarından uçtuğu kazada yaralanan ehliyetsiz sürücü Yusuf Şeker (15), tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

ABONE OL
Uğur YİĞİT/SİVAS, (DHA)-

Kaza, dün saat 10.00 sıralarında Akdeğirmen Mahallesi Ömer Halis Demir Caddesi Paşabahçe Mesire Alanı girişi yakınında meydana geldi. Şehir merkezine giden ehliyetsiz sürücü Yusuf Şeker yönetimindeki 58 ABV 973 plakalı minibüs, aydınlatma direği ve ağaca çarptıktan sonra 3 metre yüksekliğindeki istinat duvarından uçtu. Kazada, sürücü Yusuf Şeker ile Y.F.K., M.K. ve Ö.B. yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla kent merkezindeki hastanelere kaldırıldı.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavisi süren Yusuf Şeker, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Diğer 3 yaralının tedavileri ise sürüyor.



Diğer Haberler

  1. Kazada hayatını kaybeden çift, hastaneden dönüyormuş
  2. Hakan Bahçetepe hakkında 24 yıla kadar hapis talebi
  3. Arsa satışı konusunda tartıştığı yeğenini 4 el ateş edip, öldürdü
  4. Efes- 2026'da 'sızma harekatı eğitimi'
  5. Fabrikadaki patlamada yaralanan işçi, 6 gün sonra hayatını kaybetti
  6. Deniz üstü rüzgar YEKA için 4 alan belirlendi
  7. Maltepe'de alacak cinayetinde bir şüpheliye 18 yıla kadar hapis diğerine müebbet talebi
  8. 'Kurbanlık alırken küpe ve sağlık raporu mutlaka kontrol edilmeli'
  9. Tartıştığı kuzeni tarafından bıçaklanarak öldürüldü
  10. 77 ilde uyuşturucu operasyonu: 1187 tutuklama

© Copyright 2026

DHA