Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Kazada yaralanan Elif, yaşam mücadelesini kaybetti

Trabzon’un Araklı ilçesinde babaannesi ve kardeşiyle kaldırımda yürürken otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan Elif Deniz (8), tedavi gördüğü hastanede 3 gün sonra yaşam mücadelesini kaybetti.

ABONE OL
Salim SARIKOÇ/ARAKLI (Trabzon), (DHA)-

Kaza, 28 Kasım’da saat 14.30 sıralarında ilçeye bağlı Yolgören Mahallesi’nde meydana geldi. Sürücüsünün kontrolünü yitirdiği 61 AJL 575 plakalı otomobil, kaldırımda yürüyen A.D. ile torunları H.A.D. ve Elif Deniz’e ardından da park halindeki bir araca çarptı. Kazada babaanne ve torunları, ağır yaralandı. Çevredekilerin ihbarıyla kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla hastaneye kaldırılırken, kaza güvenlik kamerasına yansıdı.

Trabzon Farabi Hastanesi’ne yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren Elif Deniz, yaşam mücadelesini kaybetti.

Elif Deniz’in cenazesinin, yapılan otopsinin ardından Araklı ilçesi Yeniköy Mahallesi’ndeki aile kabristanlığında toprağa verileceği belirtildi.

Öte yandan babaanne A.D.'nin tedavisinin devam ettiği, torunu H.A.D.'nin ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Diğer Haberler

  1. Mihriban ve Naile Büşra’nın cinayet şüphelisinin kardeşi de tutuklandı
  2. 'Tesisler artık yangınlara hazır hale gelmeli’
  3. Diyarbakır’da otomobiller çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı
  4. Muğla'da molotoflu saldırı, pazarlıkla 20 bin liraya yapılmış
  5. 2 katlı ev alev alev yandı
  6. Kuruçeşme'de bulunan cesetteki mayonun Svechnikov'a ait olduğu belirlendi
  7. Kafede 2 müşterinin yaralandığı silahlı kavgaya ilişkin baba ile 2 oğlu tutuklandı
  8. Kars'ta metruk binada saklanan 14 kaçak göçmen yakalandı
  9. Yaralı bulduğu karacayı evine götürdü
  10. Elektrik üretim ve tüketiminde rekor

© Copyright 2026

DHA