Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Kazada yaralanan Elif, yaşam mücadelesini kaybetti

Trabzon’un Araklı ilçesinde babaannesi ve kardeşiyle kaldırımda yürürken otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan Elif Deniz (8), tedavi gördüğü hastanede 3 gün sonra yaşam mücadelesini kaybetti.

ABONE OL
Salim SARIKOÇ/ARAKLI (Trabzon), (DHA)-

Kaza, 28 Kasım’da saat 14.30 sıralarında ilçeye bağlı Yolgören Mahallesi’nde meydana geldi. Sürücüsünün kontrolünü yitirdiği 61 AJL 575 plakalı otomobil, kaldırımda yürüyen A.D. ile torunları H.A.D. ve Elif Deniz’e ardından da park halindeki bir araca çarptı. Kazada babaanne ve torunları, ağır yaralandı. Çevredekilerin ihbarıyla kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla hastaneye kaldırılırken, kaza güvenlik kamerasına yansıdı.

Trabzon Farabi Hastanesi’ne yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren Elif Deniz, yaşam mücadelesini kaybetti.

Elif Deniz’in cenazesinin, yapılan otopsinin ardından Araklı ilçesi Yeniköy Mahallesi’ndeki aile kabristanlığında toprağa verileceği belirtildi.

Öte yandan babaanne A.D.'nin tedavisinin devam ettiği, torunu H.A.D.'nin ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Diğer Haberler

  1. Türk Kara Kuvvetleri'nin 2235'inci kuruluş yıl dönümü İstanbul'da kutlandı
  2. AFAD ve TSK Venezuela’da arama kurtarma çalışmalarına devam ediyor
  3. Mustafa Topaloğlu ‘Gangnam Style’a karşı ‘Bambam Star’ şarkısı ile başarı hedefliyor
  4. Manisa’da ot yangını sonrası taşlı sopalı kavga: 6 gözaltı
  5. ABB’den yağmur suyu mazgalları açıklaması
  6. Çanakkale’de denizde kaybolan kız çocuğunun cansız bedenine ulaşıldı
  7. Vali Varol'dan Kuşadası'na LGBT'li yolcuları getirecek kruvaziyerle ilgili açıklama
  8. Türkiye'den Venezuela'ya arama kurtarma ve insani yardım desteği
  9. Dereye düşen kamyonette kaybolan oğlunun cansız bedenine ulaşıldı; baba aranıyor
  10. Silivri'de otluk alanda çıkan yangın söndürüldü

© Copyright 2026

DHA