Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Kazada yaralanan eski Bitlis Valisi Karaömeroğlu'nun durumu ciddiyetini koruyor

Sivas'ın Kangal ilçesinde geçirdiği trafik kazasında eşi ve oğlu ile birlikte yaralanan eski Bitlis Valisi Mülkiye Başmüfettişi Erol Karaömeroğlu'nun durumunun ciddiyetini koruduğu açıklandı.

ABONE OL
SİVAS, (DHA)-

Kaza, dün akşam saat 21.00 sıralarında Sivas-Malatya kara yolu Kangal ilçesi Halep köprüsü mevkisinde meydana geldi. Eski Bitlis Valisi ve şu anda Mülkiye Başmüfettişi olarak görev yapan Erol Karaömeroğlu yönetimindeki 55 HN 055 plakalı otomobil ile Yaşar Soydanlı idaresindeki 58 NP 389 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada Erol Karaömeroğlu ile yanında bulunan eşi Filiz ve oğlu Metehan Karaömeroğlu ile diğer araç sürücüsü Yaşar Soydanlı yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

YOĞUN BAKIMDA

Sivas Valiliği, Karaömeroğlu'nun durumuna ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada, Karaömeroğlu'nun tedavisinin Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nin yoğun bakımında sürdüğü belirtilerek, "Tedavisi devam eden Sayın Erol Karaömeroğlu'nun sağlık durumu ciddiyetini korumaktadır. Eşi, oğlu ve diğer araç sürücüsünün ise hayati tehlikesi bulunmamaktadır" denildi.


Diğer Haberler

  1. Evde tek başına olan çocuk çakmakla oynarken evi yaktı; 2 kişi dumandan etkilendi
  2. Eşini öldürüp, intihar etti
  3. İstanbul'da sahte içki operasyonu: 32 gözaltı
  4. Hilalnur'un öldüğü kazada tutuksuz yargılamaya itiraz
  5. Murat Çalık: İmamoğlu'nun bana herhangi bir talimatı olmamıştır
  6. MSB: Son bir hafta içerisinde, 2 PKK'lı terörist teslim oldu
  7. Bakan Uraloğlu'ndan Karadeniz'de saldırıya uğrayan gemiye ilişkin açıklama
  8. Ünlülere yönelik uyuşturucu soruşturması; ifade işlemi başladı
  9. Pitbull saldırısında yaralanan kardeşlerin babası: Oğlumun yüzündeki yara kalıcı olacak gibi
  10. İkinci el minibüsler piyasaya Terme’de sunuluyor; aylık 650 araç yenilenip Türkiye’ye satılıyor

© Copyright 2026

DHA