Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Kendilerini polis ve savcı olarak tanıtıp dolandırıcılık yapan 25 şüpheli tutuklandı

Ankara merkezli 9 ilde düzenlenen operasyonda, kendilerini polis ve savcı olarak tanıtıp dolandırıcılık yaptığı iddia edilen 28 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden 25’i tutuklandı, diğerleri adli kontrol ile serbest bırakıldı.

ABONE OL
ANKARA, (DHA)-

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Dolandırıcılık ve Sahtecilik Bürosu koordinesinde, Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri tarafından kendilerini polis ve savcı olarak tanıtarak dolandırıcılık yaptığı belirlenen şüphelilere yönelik soruşturma başlatıldı. Yapılan çalışmalarda, şüphelilerin dolandırıcılık eylemlerini örgütlü, planlı ve görev paylaşımı içinde gerçekleştirdikleri tespit edildi. Şüphelilerin bazı mağdurları banka hesaplarına para yatırmaya yönlendirdikleri, yatırılan paraların kısa süre içerisinde çekilerek şüphelilerin kontrolüne geçirildiği belirlendi. Soruşturma kapsamında Ankara merkezli, İstanbul, Kocaeli, Bursa, Samsun, Tokat, Şanlıurfa, Adana ve Elazığ olmak üzere 9 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi, 28 kişi gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemleri sonrası sevk edildikleri adliyede mahkemeye çıkarılan şüphelilerden 25'i tutuklandı, 3'ü ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.


Diğer Haberler

  1. İzmir’de anneannesini dolandıran torun ve suç ortağı tutuklandı
  2. Ankara'da 3 katlı binada yangın: 1 ölü
  3. Aydın’daki uyuşturucu operasyonunda firari şüpheli yakalandı
  4. İstanbul’dan deprem bölgesine 9 saatte giden TIR Şoförü: Kadranı peçeteyle kapatmıştım
  5. Malatya Eğitim Vakfı'nın 40'ıncı yılına özel onur gecesi düzenlendi
  6. SGK Başkanlığına Yunus Elitaş atandı
  7. Zeydan Karalar cezaevinden tahliye edildi
  8. Depremde anne ve babasını kaybeden Azra'nın doğum günü kutlandı
  9. İzmir’de sağanak sırasında kamyonetle alt geçitte mahsur kalan sürücü öldü
  10. Tarihi Uzun Çarşı esnafından depremde hayatını kaybedenler anısına ikram

© Copyright 2026

DHA