Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Kırıkkale'de 'tarla sulama' kavgası; baba, oğul ve torun tabancayla öldürüldü

Kırıkkale'de tarla sulama anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada, akrabaları E.Ç. (45) tarafından tabancayla vurulan Satılmış (69), oğlu İbrahim (54) ve torunu Satılmış Cesur (17), hayatını kaybetti.

ABONE OL
Burak CAN/ KIRIKKALE, (DHA)-

Olay, öğle saatlerinde Sulakyurt ilçesi Deredüzü köyündeki Koltarla mevkisinde meydana geldi. İddiaya göre, E.Ç., akrabaları Satılmış, oğlu İbrahim ve torunu Satılmış Cesur ile tarla sulama nedeniyle tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine E.Ç., üzerindeki tabanca ile Satılmış, İbrahim ve Satılmış Cesur'a ateş etti. Kurşunların isabet ettiği Satılmış, İbrahim ve Satılmış Cesur yaralanırken, ihbar üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Satılmış, İbrahim ve Satılmış Cesur'un hayatını kaybettiği belirlendi. Jandarma ekiplerince, olayın yaşandığı bölgede geniş çaplı güvenlik önlemi alındı. Savcının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından cenazeler, Sulakyurt Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.

Öte yandan olay yerinden kaçan şüpheli E.Ç., jandarma ekiplerince kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Diğer Haberler

  1. İzmir'de orman yangını
  2. ANSET'e üçüncü dalga operasyonda 'mal varlıklarına el koyma' kararı
  3. Çocuğunun boğazına bıçak dayayan baba için istenen ceza belli oldu
  4. Husumetlisini pompalı tüfekle vurdu
  5. Kumpir davasında ölen kadının çocuklarına 50’şer bin tazminat
  6. Suç örgütlerini öven şüphelilere yönelik operasyon; 258 gözaltı
  7. Üniversitenin binaların depreme dayanıklılığını raporlayan yazılımı kullanıma sunuldu
  8. Yaklaşık 100 milyon TL dolandırılan emekli öğretmenin 8 yıldır süren hukuk mücadelesi
  9. Sarıyer’de AVM’de galericiye silahla ateş eden şüpheli: 'İşini bitirecektik öldürme niyetimiz yoktu'
  10. 'Salda Gölü'nde 600 binin üzerine turisti almayacağız'

© Copyright 2026

DHA