Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Kırım makinesine düşen işçinin bacakları koptu

Antalya'nın Döşemealtı ilçesindeki bir fabrikada plastik kırım makinesine düşen Özbekistan uyruklu Kudratov Mırzokhıd'in (28) iki bacağı, diz altından koptu.

ABONE OL
Veli KÖKEN/DÖŞEMEALTI (Antalya), (DHA)-

Olay, saat 10.30 sıralarında Döşemealtı ilçesi Kırkgöz Sanayi Sitesi’ndeki hurdacılar sitesinde meydana geldi. Bir plastik fabrikasında çalışan Özbekistan uyruklu Kudratov Mırzokhıd, sert plastik malzemeyi ayaklarıyla kırım makinesinin içine ittirdiği sırada dengesini kaybederek makineye düştü. Kazayı gören fabrikadaki diğer işçilerin ihbarıyla adrese ekipler sevk edildi. Antalya OSB ve Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, işçiyi makineden çıkardı. Makinenin çarklarının iki bacağını diz altında kopardığı Mırzokhıd, sağlık ekibinin müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Sanayi sitesinde çalışan bir esnaf, "Çalışırken bağırma sesi duydum, ondan sonra itfaiye geldi. Vatandaş, makinenin içine düşmüş. Kırım makinesine bacakları sıkışmış. Yapabileceğimiz çok fazla bir şey yoktu. Sadece yardım etmeye çalıştık" dedi.

Olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

Diğer Haberler

  1. BUDO'nun 8 seferi iptal edildi
  2. Mevlit yemeği sonrası 22 kişi zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırıldı
  3. Diyarbakır’da çöken yolda 1 metrelik çukur oluştu
  4. DMM: 'CİMER’de 90 bin kişinin görev yaptığı' iddiası doğru değildir
  5. İnternetten tanışıp, evine davet ettiği kişi tarafından öldürüldü
  6. Beypazarı'nın son semercisi geçimini maket semer yaparak sağlıyor
  7. Develi-Erciyes yolunda sis sürücülere zor anlar yaşattı
  8. THY, geçici vergi tablosunu açıkladı
  9. Gaziantep’te maskeli ve silahlı kuyumcu soygununda 1 kilo altın çalındı
  10. Çanakkale’de gemi arızası

© Copyright 2026

DHA