Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Kırmızı bültenle aranan şüpheli yakalandı

Antalya’nın Alanya ilçesinde, Rus makamlarınca ‘nitelikli dolandırıcılık’ suçundan kırmızı bültenle uluslararası seviyede aranan Marat Dreizin, polis ekiplerince yakalandı.

ABONE OL
İrem BAŞDAŞ/ANTALYA, (DHA)-

Antalya Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Interpol Daire Başkanlığı tarafından iletilen bilgiler doğrultusunda çalışma başlattı. Yapılan çalışmalarda, Rus makamlarınca ‘nitelikli dolandırıcılık’ suçundan kırmızı bültenle aranan ve Türkiye’de hakkında G, V ve M tehdit kodları bulunduğu belirtilen Marat Dreizin’in Alanya’da olduğu tespit edildi.

Ekiplerin takibi sonucu Dreizin, bugün saat 16.30 sıralarında Kargıcak Mahallesi Tevfik Müftüoğlu Caddesi’nde yakalandı. Şüpheli, işlemleri için emniyete götürüldü.

Diğer Haberler

  1. Ekrem İmamoğlu’nun yargılandığı 'Makam aracı' davasında ikinci duruşma
  2. Özkaya: Anayasa Mahkemesi olarak yapay zekadan yararlanmak için çalışmalar yürütüyoruz
  3. Avukat Mücahit Birinci hakkında 2 yıla kadar hapis talebi
  4. Sermaye piyasası soruşturması: Taha Çakmak gözaltına alındı
  5. Bakan Kacır, TOGG Üretim ve Teknoloji Kampüsü'nü ziyaret etti
  6. Bakan Fidan, R4 Dışişleri Bakanları Toplantısı’na ev sahipliği yaptı
  7. Şanlıurfa’nın pul biberi, 85 ülkede sofralara lezzet katıyor
  8. Aynı aileden 3 kişinin öldürülmesine ilişkin davada, olay öncesine ait görüntü dosyaya girdi
  9. 78 ilde uyuşturucu operasyonu: 1466 tutuklama
  10. Bakan Fidan, Birleşik Krallık Dışişleri Bakanı Ed Miliband ile bir araya geldi

© Copyright 2026

DHA