Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Kırmızı ışıkta sürücü değişikliğine 46 bin TL ceza

Samsun'da trafik güvenliğinin sağlanmasına yönelik il genelinde sürdürülen denetimlerde, kırmızı ışıkta sürücü değişikliği yapan otomobildekiler dronla tespit edildi. Sürücüye ve araç sahibine toplam 46 bin 874 TL idari para cezası uygulandı.

ABONE OL
Emre ÖNCEL-Berkay YILDIZ/SAMSUN, (DHA)

İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ile İnsansız Hava Araçları (İHA) Büro Amirliği ekipleri tarafından koordineli gerçekleştirilen dron destekli trafik uygulamasında, Kavak ilçesi istikametinden Samsun yönüne seyir halindeki otomobilin sürücüsü, kırmızı ışıkta beklerken, ileride uygulama yapan polis ekiplerini fark etti. Bu sırada araçtaki sürücü değişikliği görüntülere yansıdı.

Görüntü kayıtlarına dayanarak yapılan kontrolde, aracı kullanan kişinin sürücü belgesinin, 'Alkollü araç kullanmak'tan 2027 yılına kadar geri alındığı belirlendi. Sürücüye ve araç sahibine, ‘Sürücü belgesiz araç kullanmak ve kullandırmak’ suçundan toplam 46 bin 874 TL idari para cezası uygulandı.


Diğer Haberler

  1. MASAK'tan 'Kuriş ailesi' raporu
  2. Selçuk Bayraktar: Mavi Vatan’ın kaderine Türk gençliğinin bağımsızlık mührünü bir kez daha vurduk
  3. Zonguldak Valiliği’nden tarım işçilerinin saldırıya uğradığı iddialarına ilişkin açıklama
  4. Van'da iki hafif ticari araç kafa kafaya çarpıştı: 2 ölü, 9 yaralı
  5. MSB: Karadeniz Eğitim Uçuşu başarıyla gerçekleştirildi
  6. Gebze'de orman yangını
  7. Küçükçekmece’de kafedeki silahlı saldırıda ağır yaralanan 2 kişi hayatını kaybetti
  8. Patrik Bartholomeos, Erdek’te ayin yönetti
  9. Leros’ta rahatsızlanan Türk genci deniz ambulansıyla Bodrum’a getirildi
  10. Kuzenini ve onun 4 yaşındaki oğlunu tüfekle yaralayan şüpheli yakalandı

© Copyright 2026

DHA