Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Kırşehir merkezli 4 ilde dolandırıcılık operasyonu: 4 tutuklama

Kırşehir merkezli 4 ilde düzenlenen dolandırıcılık operasyonunda, kendilerini polis ve kamu görevlisi olarak tanıtarak vatandaşları dolandırdıkları belirlenen 4 şüpheli tutuklandı.

ABONE OL
Fahrettin TOKER/ KIRŞEHİR, (DHA)-

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ‘Nitelikli dolandırıcılık’ suçuna yönelik yürüttükleri çalışma kapsamında, vatandaşları telefonla arayarak kendilerini polis, asker ve kamu görevlisi olarak tanıtan şüphelileri takibe aldı. Yapılan teknik ve fiziki çalışmaların ardından şüphelilerin farklı illerde faaliyet gösterdiği tespit edildi.

Bu kapsamda Adana, Şanlıurfa, Gaziantep ve Sakarya’da belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonlarda S.A., K.B., S.Ö. ve F.K. gözaltına alındı. Yapılan aramalarda çok sayıda dijital materyal ele geçirildi. Kırşehir Emniyet Müdürlüğü’ne getirilen 4 şüpheli, gerekli işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Diğer Haberler

  1. Türkiye’den Venezuela’ya yardım eli: AFAD ve TSK ekipleri sahada
  2. Bitlis'te dereye giren 3 kardeşten 1’i boğuldu, 1’i kayboldu
  3. Ankara merkezli yasa dışı bahis operasyonunda 31 tutuklama
  4. İletişim Başkanı Duran: İsrail’in, Suriye’nin egemenliğini hedef alan saldırılarını kınıyorum
  5. Tanju Özcan’a cinsel saldırı suçundan tahliye
  6. Eşini darbeden muhtar, uzaklaştırma kararına uymayınca tutuklandı
  7. Çift ile kızlarının öldürülmesine ilişkin davanın ilk duruşmasında 2 sanığa tahliye
  8. Jandarma personelinin de yaralandığı bağ evindeki patlamanın davasında 2 sanığa ağırlaştırılmış müebbet
  9. Eğlence mekanındaki bıçaklı kavgada öldü
  10. Denizde boğulan Nilsu, gözyaşlarıyla toprağa verildi

© Copyright 2026

DHA