Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Kısıtlamada sokağa çıktılar, ''Siz bize ceza yazamazsınız'' diyerek, polise hakaret ettiler

Bursa’da sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal edip, polise, “Bize ceza yazamazsınız” diyerek, direnmek isteyen 2 kişiye toplam 6 bin 300 TL ceza uygulandı.

ABONE OL
Semih ŞAHİN- Derya EVREN/ BURSA (DHA)

Yıldırım ilçesi Ankara Yolu Caddesi’nde, dün akşam, sokağa çıkma kısıtlaması saatlerinde uygulama yapan polis ekipleri, durdurduğu takside yolcu olarak bulunan Y.Ç. (33) ve T.S.’ye (18) izin belgesi sordu. İkili, izin belgelerinin olmadığını söyledi. Bunun üzerine taksiden indirilen Y.Ç. ve T.S., polis ekiplerine, “Siz bize ceza yazamazsınız” diyerek, direnmek istedi. Ardından da küfür ve hakaret ettikleri polis memurlarının üzerlerine yürüdü.

İhbar üzerine olay yerine takviye polis ekipleri sevk edildi. Polise zorluk çıkaran ve kimlik vermemekte direnen 2 şüpheli, gözaltına alındı.

Polis merkezine götürülen şüphelilere sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ettikleri için 3 bin 150’şer lira ceza uygulandı. İkili hakkında ayrıca, 'görev başındaki polis memurlarına mukavemet ve kimlik ibraz etmeme' suçundan adli işlem başlatıldı.

Diğer Haberler

  1. Kuzey Makedonya Milli Takımı’nı taşıyan uçak teknik arıza nedeniyle geri döndü
  2. Göç İdaresi Başkanlığı'ndan hudutlara 9 adet kar üfleme aracı
  3. Evin çocuk odasında çıkan yangında 1 kişi dumandan etkilendi
  4. Vali Gül: Müslüman ülkelerdeki genç nüfus doğru kullanıldığında önemli bir beşeri sermayemiz olacak
  5. İTÜ yönetimi şikayet etti, 8 çalışan dolandırıcılıktan gözaltına alındı
  6. Avcılar'da denizde kadın cesedi bulundu
  7. Fatih'te turistin cüzdanını çalan yankesici suçüstü yakalandı
  8. 'Yasa dışı bahis' operasyonunda gözaltına alınan şüphelilerden 34'ü adliyede
  9. 17 ilde 'nitelikli dolandırıcılık' operasyonları: 261 tutuklama
  10. Esenyurt'ta 15 yıl süren inşaat projesinde dolandırıcılık iddiası: 4 binden fazla mağdur var

© Copyright 2026

DHA