Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Kızının nişanlısını öldüren baba ile oğlu adliyeye sevk edildi

Adana'nın Ceyhan ilçesinde nişanlısının ailesi ile aralarında çıkan tartışmada tüfekle vurularak öldürülen Sedat Yüksel'in katil şüphelisi olarak gözaltına alınan müstakbel kayınpederi Murat K ve oğlu Yusuf Efrahim K., adliyeye sevk edildi.

ABONE OL
Ceyhun ÖZER/CEYHAN (Adana), (DHA)-

Olay, gece saatlerinde ilçeye bağlı Emek Mahallesi'nde meydana geldi. Yusuf Efrahim K., evde kız kardeşiyle tartıştı. Genç kız, bu durumu telefonla aradığı nişanlısı Sedat Yüksel'e anlattı. Bunun üzerine evin önüne gelen Sedat Yüksel ile nişanlısının babası Murat K. ve ağabeyi Yusuf Efrahim K. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine taraflar birbirine tüfek ve tabancayla ateş açtı. Sedat Yüksel, tüfekten çıkan saçmaların isabet etmesi üzerine karnından ve başından vuruldu. Yakınları tarafından ağır yaralı olarak Ceyhan Devlet Hastanesi’ne götürülen Yüksel, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Yüksel'in cansız bedeni, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER

Polis ekipleri cinayet şüphelileri Yusuf Efrahim K. ve babası Murat K.'yı gözaltına altına aldı. Silahlı kavgada kullanılan av tüfeği ile tabancaya da el koydu. Emniyette işlemleri tamamlanan baba ile oğlu, adliyeye sevk edildi. 

Diğer Haberler

  1. Muğla'da tur otobüsü, TIR'a çarptı: 2 ölü, 8 yaralı
  2. İstavrit kıyıya yaklaşınca plaj balık tutanlarla doldu
  3. Ticaret Bakanlığı: Yılın ilk 7 ayında 1 milyar 874 milyon lira ceza uygulandı
  4. Saros’ta kürek sörfü tahtasıyla açığa sürüklenen 2 kişiyi Sahil Güvenlik kurtardı
  5. Bayrampaşa’da hasta taşıyan ambulans ile otomobil çarpıştı: 3 yaralı
  6. Manavgat’ta 6 araç zincirleme kazaya karıştı; 17 yaralı
  7. Bursa'da otomobil refüje çarptı: 1 ölü, 1 ağır yaralı
  8. Çocuk Koruma Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Resmi Gazete'de
  9. Türkiye Yapay Zekâ Eylem Planı (2026-2030) yürürlüğe girdi
  10. Avcılar'da aracına bindiği sırada silahlı saldırıya uğradı

© Copyright 2026

DHA