Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Konserde kendisini uyaran çocuğu bıçakladı

Samsun’un İlkadım ilçesinde düzenlenen konserde sahneyi göremediği gerekçesiyle kendisini uyaran E.E.’yi (16) bıçakladığı öne sürülen D.T. (25), gözaltına alındı.

ABONE OL
Emre ÖNCEL/SAMSUN, (DHA)-

İlkadım ilçesi Baruthane Mahallesi’nde Batıpark’ta düzenlenen Alişan konserinde E.E., tartışma yaşadığı D.T. tarafından sol solundan ve sağ bacağından bıçakla yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı, sağlık ekiplerinin müdahalesi sonrası hastaneye götürülüp, tedaviye alındı. E.E. polise verdiği ifadede, D.T.’nin eşini omzuna aldığını, sahneyi göremediği gerekçesiyle şüpheliyi uyardığını ve bu sebeple çıkan tartışmada kendisini bıçakladığını söylediği öğrenildi.

Olayla ilgili çalışma başlatan polis, şüpheli D.T.’yi yakalayıp gözaltına aldı. D.T. ise E.E.’yi kendisinin bıçaklamadığını söyleyerek suçlamaları reddetti.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Diğer Haberler

  1. Avcılar'da 4 katlı binada yangın; mahsur kalan 20 kişi kurtarıldı
  2. Yolcu otobüsü 10 araca çarparak durabildi: 7 yaralı
  3. MEB: Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürü, görevden alındı
  4. Emine Erdoğan'dan 5'inci Antalya Diplomasi Forumu'na ilişkin paylaşım
  5. İstanbul’da güzel havayı fırsat bilenler sahillere akın etti
  6. Eyüpsultan'da 5 aracın karıştığı zincirleme kaza: 2 yaralı
  7. Diyarbakır'da Mevlid-i Nebi etkinliği düzenlendi
  8. Gülistan Doku soruşturmasında tutuklanan Mustafa Türkay Sonel’in ifadesi ortaya çıktı
  9. Eski Tunceli Valisi Tuncay Sonel'in gözaltı süresi uzatıldı
  10. NATO temsilcileri, MKE'yi ziyaret etti

© Copyright 2026

DHA