Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Koruma altındaki çocuklardan Mehmetçik'e mektup

Devlet korumasındaki çocuklar, Mehmetçik'e yazdıkları mektuplarla hem yeni yıllarını kutladı, hem de şehitler için başsağlığı mesajlarını iletti.

ABONE OL
ANKARA, (DHA)-

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na bağlı evlerde kalan çocuklar, yazdıkları mektuplarla vatan savunmasında görevli Mehmetçik'in yeni yılını kutladı. Son dönemde Irak'ın kuzeyindeki terör saldırıları sonucu şehit olan askerler için de başsağlığı mesajlarını ileten çocuklardan biri mektubunda, "Şehitlerimiz olmasaydı, sizler olmasaydınız bu vatan, bu millet şu an olmazdı" dedi.

2'nci sınıf öğrencisi bir kız çocuğu ise asker olmak istediğini belirterek, Mehmetçik ağabeylerine selamlarını iletti. Bir başka çocuk da "Siz bizim için çok değerlisiniz. Bizler için gözünüzü kırpmadan hayatınızı feda ediyorsunuz. Siz bizim gururumuzsunuz" kelimelerini kağıda döktü.

Şehitlere seslenen bir başka çocuk ise "Siz her zaman bizim kalbimizdesiniz, inşallah bir gün cennette buluşuruz. Şehitler ölmez vatan bölünmez" dedi. 



Diğer Haberler

  1. Prof. Dr. Hatemi için Cerrahpaşa'da anma töreni düzenlendi
  2. Çekmeköy'de annesi ve abisini öldüren şüpheli: Olayı daha önceden planlamıştım
  3. Çağrı Bey sondaj gemisi, Somali'de karşılanacak
  4. Bağ evinde baltalı-kazmalı cinayette 2 sanığa hapis cezası
  5. Emekli uzman çavuşun öldürdüğü eşi ve kızının cenazeleri memleketlerine gönderildi
  6. Apartmanın 5'inci katından düşen 11 yaşındaki Ateş Ender, yaşamını yitirdi
  7. MUBRAŞ Yönetim Kurulu Başkanının taciz ettiği öne sürülen üniversitelinin ifadesi ortaya çıktı
  8. Hakan Çakır cinayetine ilişkin davada 4 sanığa hapis cezası
  9. Kaçak elektrik kullanılarak uyuşturucu üretilen eve operasyon
  10. Çorum'da iki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 3 yaralı

© Copyright 2026

DHA