Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

"Köyüme gidiyorum" diyerek iş yerinden çıktı; 2 gün sonra cansız bedeni bulundu

Giresun’un Şebinkarahisar ilçesinde "Köyüme gidiyorum" deyip, iş yerinden ayrıldıktan sonra kendisinden 2 gün haber alınamayan ve kayıp olarak aranan Ersin Aktaş’ın (18), köydeki evinin yakınlarında cansız bedeni bulundu.

ABONE OL
Hakan KABAHASANOĞLU/ŞEBİNKARAHİSAR (Giresin), (DHA)-

Giresun’un Şebinkarahisar ilçesinde 2 gün önce yanında çalıştığı iş yerinden mesai sonrası "Köyüme gidiyorum' diyerek ayrılan Ersin Aktaş'tan, bir daha haber alınamadı. Ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu Aktaş'ın bulunması için arama çalışması başlatıldı. Ekipler, Aktaş’ın Şebinkarahisar'a bağlı Çakırköy'de bulunan köy evinin çevresinde arama çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Çalışmalarının 2’nci gününde ekiplerden acı haber geldi. Ekipler, köyde evinin yakınlarında Ersin Aktaş'ın cansız bedenini buldu. Savcılık incelemesi ardından ilçesinin Aktaş'ın cansız bedeni, otopsi için Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı. Aktaş'ın kesin ölüm nedeni, otopsinin ardından belli olacak. Jandarma, olayla ilgili soruşturmaya devam ediyor.

Diğer Haberler

  1. Adana'da iki grup arasında bıçaklı kavga: 2 yaralı
  2. Ünlülere yönelik uyuşturucu soruşturması; Fikret Orman gözaltına alındı
  3. Elazığ’da otomobil şarampole yuvarlandı: 5 yaralı
  4. Bursa'da devrilen motosikletin sürücüsü öldü
  5. İstanbul Valiliği'nden Resul Emre Şahan'ın mahkemede savunmasındaki iddialara ilişkin açıklama
  6. Ankara'da sağanak ve dolu yağışı etkili oldu
  7. Alaattin Kadayıfçıoğlu'nun gözaltına alındığı anların görüntüleri ortaya çıktı
  8. Samsun’da AVM ruhsatsız olduğu gerekçesiyle mühürlendi
  9. Kocaeli'de kafeyi kundaklayan 2 şüpheli yakalandı
  10. Askeri araç devrildi: 2 şehit, 3 yaralı

© Copyright 2026

DHA