Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Kubilay Apartmanı’nın enkazındaki baba ile oğulun cansız bedenleri çıkarıldı

Adana'da ikinci depremde yarısı yıkılan Kubilay Apartmanı’nda enkaz altında kalan Bekir (55) ile oğlu İrfan Yiter’in (32) cansız bedenleri, binanın kalan yarısının da kontrollü şekilde yıkılmasının ardından çıkarıldı.

ABONE OL
Anıl ATAR-Can ÇELİK/ADANA, (DHA)-

Kahramanmaraş merkezli depremler, 10 ilde büyük yıkıma yol açtı. Bu illerden biri olan Adana'da, Çukurova ilçesine bağlı Huzurevleri Mahallesi'ndeki Kubilay Apartmanı, ilk depremin ardından boşatıldı.

İddiaya göre, 7'nci katta oturan Bekir ile oğlu İrfan Yiter, 6 Şubat günü ilk depremin ardından öğle saatlerinde binaya girip, evlerine çıktı. Bu sırada Elbistan merkezli ikinci deprem yaşandı, Kubilay Apartmanı'nın yarısı yıkıldı. Baba ile oğlu, yıkılan kısımda enkaz altında kaldı. Ekipler, binanın kalan kısmının da yıkılabileceği riski nedeniyle arama-kurtarma çalışması başlatamadı.


Depremin 7'nci gününde 12 katlı Kubilay Apartmanı'nın ayakta kalan kısmı, dün akşam saatlerinde kontrollü olarak yıkıldı. Sabah saatlerinde başlayan arama-kurtarma çalışması sonucu Bekir ile oğlu İrfan Yiter’in cansız bedenlerine ulaşıldı. Cenaze aracına konulan baba ile oğulun cenazeleri, Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.



Diğer Haberler

  1. Milas’ta mahsur kalan 44 kaçak göçmen kurtarıldı
  2. Emekli polis memurunu evinin önünde yaralayan şüpheli tutuklandı
  3. İstanbul merkezli 6 ilde uyuşturucu ve yasa dışı bahis operasyonu: 17 şüpheli tutuklandı
  4. Mersin’de fuhuş operasyonu: 13 tutuklama
  5. Okulda rahatsızlanan 11 yaşındaki Öykü, hayatını kaybetti
  6. Hacıosman Metro İstasyonu'nda raylara atlayan lise öğrencisi Aylin hayatını kaybetti
  7. Yaylada 3 kişiyi öldürüp, evi ateşe veren ağabey-kardeşe ceza
  8. Aydın'da evlerinde ölü bulunan çiftin cinayet şüphelisi hurdacı çıktı
  9. Deprem bölgesine 1,55 milyar avroluk ulaştırma yatırımı
  10. Eski eşinin öldürdüğü Kübra, toprağa verildi

© Copyright 2026

DHA