Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Küçük Behiye'yi öldüren şüpheli, cezaevinde intihar etti

İzmir'in Karabağlar ilçesinde demir kapının camını kırarak girdiği evde Behiye E.'yi (12) öldürüp, annesi Suzan E.'yi (34) ağır yaralayan Levend Macu (30), tutuklu bulunduğu cezaevinde kendini astı.

ABONE OL
İZMİR, (DHA)

Olay, 24 Ocak'ta saat 10.30 sıralarında Yüzbaşı Şerafettin Mahallesi 3973/1 Sokak'ta meydana geldi. Suriye uyruklu Levend Macu, demir kapısının camını kırarak girdiği müstakil evdeki Suzan E.'yi yüz ve kolundan toplam 7 bıçak darbesiyle yaraladı. Macu, daha sonra Suzan E.'nin kızı Behiye E.’yi de boğazından ve göğsünden aynı bıçakla yaralayıp, kaçtı. Gürültüleri duyan komşuların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan anne-kız, ambulansla Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Behiye E. hayatını kaybetti, olaydan 1 gün sonra yakalanan şüpheli, tutuklandı.

Levend Macu, dün tutuklu bulunduğu cezaevinde kendini astı. Macu'nun cenazesi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Diğer yandan Suzan E.'nin tedavisinin sürdüğü bildirildi.

Diğer Haberler

  1. Bursa’da mevsimlik işçilerin çadırlarını su bastı
  2. Sakarya’da sağanak; cadde ve sokaklar göle döndü
  3. Şile’de sağanak nedeniyle otomobilde mahsur kalan 2 kişi kurtarıldı
  4. Bursa'da bıçaklı kavga:1 ölü 2 yaralı
  5. Adana’da bir eve el yapımı patlayıcı atıldı
  6. Edirne’de kum ocağında park halindeki 3 kamyon yandı
  7. Ankara'da mevsimlik tarım işçilerinin çadırlarını su bastı
  8. Sapanca’da selden zarar gören bölgelerde çalışmalar başladı
  9. Gaziantep’te iki ayrı kazada 21 kişi yaralandı
  10. İstanbul'da sağanak sonrası gün batımı görsel şölen oluşturdu

© Copyright 2026

DHA